perfecte levering en produkt

perfecte levering en produkt

Aanbod aan goede prijs

Snel bestel, snel geleverd.

Wat ik er van verwacht

Wat er van verwacht

Topservice

Fijn om als school de factuur uitgesteld te mogen betalen.

Sluiten niet goed aan

Geachte mevrouw, Geachte heer, De toestellen sluiten niet goed aan met de muur en tevens de klep pas niet perfect bij het sluiten. Vriendelijke groeten. Doucet Ludo

Bestelling Mondo Strong

Product: Mondo Strong is een super ontstoppingsmiddel dat elke loodgieter zou moeten kennen, en gebruiken. Echt top product! Levering: Een spoedlevering duurt toch nog 1,5 dag om te arriveren. Ligt dat aan Hygieneproducten of aan PostNL, dat laat ik in het midden. Daardoor gaat er toch een half sterretje af van de score.

Correcte en stipte afhandeling en levering

Goed mail contact en stipte levering. Ook de producten zijn goed.

leverbon

Graag altijd een leverbon. Bij de eerste en de nalevering.

positief

vlotte levering van de goederen in zwarte wikkelfolie tegen inkijk en mogelijke diefstal.

Snelle levering.

Zeer goed!

Vlotte levering

Tevreden over afhandeling bestelling.

goede ervaring

Spoedbestelling zou 24 later er zijn. Klopt niet

Ik deed op 3 november een spoedbestelling waar ik extrageld voor betaalde. Ipv 24 later kreeg ik bestelling pas gisteren, dus 5 dagen later toe. Graag wordt ik dan met spoed terugbetaald voor de extra kost die ik hier betaalde. En liefst met spoed! Luc Vansina PS ik zal jullie niet aanbevelen tot jullie hierop correct hebben geantwoord.

Zeer goed.

Ik ben particulier die kiest voor professionele producten. Dat kan ik bij jullie vinden. Voor mij is het belangrijk dat het geleverd worden wanneer op de datum dat het wordt aangegeven, niet dat het snel is. Daaraan voldoet hygieneproducten.be.

Top !

Snelle levering ! Uitgebreid aanbod.

Snelle levering en goede kwaliteitshandschoenen

Makkelijk bestellen, vlotte levering, goed verpakt. Prijs ook niet te hoog.

redelijk snel geleverd , enkel pakket doorweekt

door een lekkende verpakking hing heel het pakket vol Dit kan uiteraard door transport zijn , maar wel vervelend

Tevreden

Goede service. Ruim assortiment

Een heel snelle en correcte levering.

Correcte behandeling.

Een probleem gehad met een gevallen dispenser (met dubbelzijdige kleefband). Werd correct gecompenseerd.

Mannen van hun woord , zeer snel geleverd , top

bestelling gedaan en achter 3 dagen , had ik het al , producten zeer goed ontvangen ,

Had beter verwacht !!!

Foutieve levering, met retourbon pakje teruggestuurd, dag erna weer foutieve levering. Nu pak met koerier meegegeven. We kijken uit naar de juiste levering.

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.