Een aanrader

Zeer snelle service

geen enke probleem gehad

Geen enkel probleem gehad van bestelling tot levering

Correct, professioneel, kwaliteit

Handschoenen besteld, na 2 dagen geleverd, pepper, netjes, goed verpakt, prijs en kwaliteit top !! Verder zo, doen !!

Snelle levering en goede prijs!

Juiste maat en goede kwaliteit.

Snelle en goedkoope levering

Produkt lijk van goed kwaliteit.

Vlotte service

Vlotte service

Chinese Geneeskunde

Chinese Geneeskunde. Acunpuntrue. Chropractor.

prima bedrijf

prima bedrijf en snelle levering , ook naar Nederland echt aanrader om je producten te bestellen

ging allemaal erg vlot

Bestelling geplaatst en daarna ging alles erg vlot en was er prima info

Alles goed verlopen

Goede ervaring

Goedkoper en snel verzending

Het was mijn tweede bestel en zoals vorige keer was alles perfect ! Goed prijzen, snel verzending !

Zeer goede kwaliteit

Nog aan het wachten op de zending

Het pak werd blijkbaar aan de overbuur aangeboden die geen plaats had om het te stockeren?? is door de koerier terug meegenomen zonder achterlating van een melding

super

Product is zoals verwacht , was juiste keuze

Ziet er goed uit , precies wat ik nodig had.

Vrij snelle levering en goed van prijs.

Zeer goede producten - Lage prijs - Snelle service

Ik vond deze site toevallig omdat de professionele groothandel hun wegwerphandschoenen plots x4 had gedaan! (Van 6.95 -> 25 euro) Omdat ik in dezelfde prijsvork wilde blijven heb ik hier goedkope handschoenen besteld uit vinyl in plaats van Nitril. Ik heb het me nog geen moment beklaagd: ze zijn dubbel zo sterk als het A-merk in Nitril. Ik koop er zeker bij!

Super rapide et correct

.Super rapide et correct

Goed product, goedkoop en snelle levering.

Het is een zeer goed product, het is de goedkoopste leverancier en de levering was snel en goed.

Snelle service en goede producten

Ik heb het pakketje goed ontvangen.

Netjes ontvangen en op de dag die was voorgesteld.

Prix compétififs

Les articles commandés étaient à prix compétitif et de stock Livraison rapidement effectuée, très satisfait

Perfecte afhandeling

Perfecte afhandeling

Prima, goede service.

Prima, goede service en snel geleverd. Top.

snel en goed

snel en goed

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.