Zeer goed...

Goede service en communicatie...

Op de site is alles makkelijk te bestellen, duidelijke uitleg voor de maatvoeringen. En de levertijd is snel.

zeer tevreden

Super snelle levering

Mooie stoffen, keurig gemaakt, en snelle levering en goed betaalbaar.

Snel, accuraat en vriendelijk

Snelle levering, goede informatie voorziening

Netjes verpakt en snel geleverd.

Heb rails en gordijnen besteld , netjes geleverd . Maar zou voor mij in 1 keer geleverd mogen worden. Voor de rest top.

Goed advies en keurig gordijn!

Vooraf telefonisch advies was heel prettig. Zeer net genaaid en afgewerkt gordijn ontvangen.

Keurige levering met goeie kwaliteit zeer tevreden met resultaat

Mooi afgewerkt maar kleur is anders

Mooie gordijnen en goed op maat maar de kleur is veel donkerder dan op de website spijtig genoeg. We hadden geen tijd meer voor kleurstaal wegens deadline project dus hebben op verschillende schermen vergeleken en telkens was de kleur toch veel lichter dan wat we ontvangen hebben.

Mooie gordijnen, snel geleverd

Ik vind de site heel overzichtelijk, waardoor ik binnen no time voor het hele huis in betweens en gordijnen had. Precies de kwaliteit waar ik op hoopte.

Snelle service, prachtige gordijnen

Gordijnen met voering besteld. Op tijd geleverd en de gordijnen zijn prachtig.

Uitstekend geregeld

Vanaf het moment van bestellen tot de levering was alles uitstekend geregeld. Ook het doorgeven van een kleine correct na een fout van mijn zijde dat is prima opgepakt. Mocht ik ooit weer gordijnen nodig hebben, dan weet ik nu waar ik deze vandaan gaat halen.

Het staat goed omschreven op de site hoe je de gordijnen moet aanvragen ivm de maten. Echt geweldige gordijnen en staan super.

Het is eenvoudig te bestellen, de maten opgeven en de rest gaat vanzelf.

Mijn eerste en paar gordijnen besteld, en netjes op tijd binnen en hangen top!nu ook besteld voor de slaapkamer. Gordijn 24 beveel jullie zeker aan.

Goede meetinstructies, snel geleverd!

Gordijnen precies gemaakt zoals besteld, fijne updates over levering!

toppie

Mooie gordijnen, snel geleverd. Helemaal in orde zo.

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.