Super gordijnen voor een nette prijs

Sinds de nieuwe gordijnen tast ik eindelijk in het duister :) Super licht dicht en de stof valt evengoed mooi in de plooi. Zeer blij mee.

Geweldige service voor kwaliteit product

Mooie gordijnen. Precies op maat gemaakt. Netjes op tijd geleverd. Superblij mee

Ik ben erg blij met de Inbetweens.

Dit was de tweede keer dat ik hier vitrage heb besteld. Beide keren erg tevreden.

Betrouwnaar.

Zakelijk, en komen de afspraken na. Er is een goed passend product geleverd.

Het bestellen is eenvoudig en goed verzorgd. Ook de tussentijdse berichtgeving is prettig. De aflevering is binnen het aangegeven tijdsbestek en de gordijnen hangen goed, zoals ik graag wilde. Dus geweldig!!

Goed geregeld

Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige communicatie. Heel tevreden

Zeer goed werk geleverd

Het was best spannend om op deze manier gordijnen te bestellen. Wel een proeflapje gevraagd. Maar het is helemaal goed gekomen. Keurig netjes en precies op maat gemaakt. Wij zijn heel tevreden. En alles in een korte tijd.

Website is top, klantenservice erg meewerkend en snel reagerend. Levering perfect en netjes. Prijzen super. Gewoonweg zeer tevreden

Prachtige gordijnen!

Eind juni gordijnen besteld met de voordelige verduisterende stof...antraciet. In een woord geweldig!! Prachtige stof, zeer goed verduisterend en heel mooi gemaakt, zelfs met lood in de zoom, en dat voor die prijs! Volgend jaar ga ik zeker nog voor een andere kamer bestellen!

Goede kwaliteit

Gordijnen zijn keurig gemaakt. Tip: Geef correcte info over mate van verduistering. 100% verduisterend laat toch nog wel licht door en 85% lijkt me ook minder en voor de meeste toepassingen onvoldoende.

geweldig mooi en goedkoop

ik heb nu 3x een gordijn bij jullie besteld ik vind vrij vlot geleverd heel netjes gemaakt en ook de juiste maat en een vertrouwd adres in een woord wat mij betreft de beste

Ontzettend blij met mijn gordijnen! Mooi afgewerkt en prachtige kleur en stof!! Het is nog mooier dan ik had verwacht!!

Mooie kwaliteit en heel mooi gestikt ook. We zijn super blij met onze gordijnen.

Zeer goede service

Gordijnen zijn snel en keurig gemaakt . Echter hadden wij bij 1 gordijn een meet fout gemaakt, na telefonisch overleg zijn er zeer snel nieuwe gordijnen gemaakt die binnen 1 week bezorgd werden. Dank jullie wel voor de snelle hulp!

De beste prijs en goede kwaliteit

Na online veel sites te hebben vergeleken kwam gordijn24 er ongeveer 50% goedkoper naar boven. Eerst 2 gratis stalen bestelt en daarna het opmaat gemaakt gordijn. Dit was binnen 10 werkdagen thuis, wat ook sneller is dan de meeste andere aanbieders. De stof is goed lichtverduisterend(95%) en netjes gemaakt.

Ik heb dmv de staaltjes een keuze kunnen maken. Bestellen via de website ging makkelijk en na te hebben besteld wordt je regelmatig op de hoogte gebracht van de bestelling. De kwaliteit is heel goed en je kunt na bezorging de vitrage/ gordijnen meteen, zonder kreukels, ophangen.

Blij met het gordijn

Dit gordijn is precies wat ik zocht. Het mooie is dat ik halverwege de 10 dagen een mailtje kreeg met de stand van zaken. Het gordijn is goed gemaakt en het past mooi voor mijn openslaande deuren.

Gordijngeweldig

Prachtig afgewerkt, kwaliteit prijs verhouding klopt, dik tevreden

Gordijnen zijn echt top. Ze zijn heel netjes geleverd. Kon ze direct ophangen. Mooie kwaliteit . Ook de kleur is precies wat op site stond. Een een woord.... fantastisch

Goede kwaliteit gordijnen

Dit bedrijf doet wat het belooft en is duidelijk in de communicatie. Super!

Besteld en ze hangen, alles TOP geregeld!

Verduisterende gordijnen besteld en binnen 10 dagen werden ze afgeleverd en kon ik ze direct ophangen. Alles geweldig volgens planning en we zijn er zeer tevreden mee! Dus echt TOP!

In een keer goex en volgens afspraak.

Goed telefonisch advies voor in dit geval verduisterings gordijnen

Heel mooi

Prachtige inbetween gordijnen. Mooi gemaakt. Heel blij mee.

Snelle, nette levering

Fijn dat de proef lapjes snel geleverd worden, zodat je een goede keuze kan maken. Binnen de 10 werkdagen waren de nieuwe gordijnen netjes geleverd.

Ik werd goed en vriendelijk geholpen. Website is goed en gebruiksvriendelijk. Bestelling bezorgd zoals afgesproken en goed product.

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.