Goede kwaliteit en snel

Had een paar stofjes aangevraagd dat was snel binnen. Gordijnen besteld en het was nog mooier als verwacht. Keurig gemaakt ook. We zijn er erg blij mee en ze verduisteren prima. Ga zo door ik vertel het door.

Super service

Het contact met gordijn24 verliep onwijs prettig en soepel, als je een vraag had kreeg je hier super snel antwoord op erg fijn als je midden in een verhuizing zit en keuzes moet maken! De gordijnen waren super snel binnen en de kleur is erg mooi, de afmetingen kloppen ook zoals ze zijn aangeven op de site! Het stikwerk van de voering is onderin niet super strak maar voor deze prijs en service nemen wij dit zeker voor lief! Onwijs bedankt voor jullie hulp en de mooie gordijnen!

vlot en vakwerk

Ik ben zeer tevreden mooie stof heel netjes gemaakt en niet duurgroetjes cor

Sneller geleverd dan verwacht. Echt prachtige gordijnen, hele mooie kwaliteit.

Prima gordijnen maar niet zo verduisterd als verwacht

Mooie stof, mooie kleur. 90%verduisterend stond erbij maar ik vind het minder verduisterd. Op zich is dat geen probleem vind ik, alleen wel jammer.

Mooie gordijnen

Inbetweens laten maken voor de woonkamer beide ramen van muur tot muur. Ze werden netjes bezorgd en zijn vlgs mijn gegevens super gemaakt met dubbele plooi. Ik ben dan ook erg tevreden. Voor de prijs en kwaliteit hoef je niet verder te zoeken dan Gordijn24

Snelle en goede service

Gordijn staaltjes besteld die ik snel binnen had. Vervolgens eenvoudig de gordijnen besteld die ook snel en goed geleverd werden! Erg blij met de gordijnen!

Snel geleverd en zeer mooi voor een nette prijs.

Alles perfect!

Mooie kwaliteit, super snel geleverd en prettige communicatie zowel online als per telefoon. Absolute aanrader!

Mooie stof, er ontbreekt een haak

Langere levertijd en haken niet compleet, maar goedkoop.

perfecte gordijnen

Fijne gordijnen hangen kaarsrecht door lood band. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen .

Keurig op maat en snelle levering

Keurig op maat gemaakt en snelle levering.

Mooie gordijnen

Mooie gordijnen, goede prijs en snelle levering

Na lang zoeken een goedkope online winkel gevonden voor gordijnen. Op maat gemaakt ook nog. Makkelijk in te vullen website voor de maten etc. Binnen 15 dagen werden ze bezorgd. Zien r perfect uit. Mooie kwaliteit stof. Nooit meer bij n andere winkel bestellen

Geweldig ervaring, super gordijnen

Mooie gordijnen, snelle levering Scherpe prijs. Super blij!!

Mooi gemaakt en snel

Gebruiksvriendelijke website en zeer snelle levering. Zeer tevreden met het eindresultaat.

Perfect de service en kwaliteit. Silvana

Mooi gordijn voor een mooie prijs.

Ruim voldoende keuze , netjes gemaakt, en niet te lang op gewacht wat ook wel erg fijn is.

Goede prijs kwaliteit!

Ben erg tevreden over het totale pakket. Gordijnen zien er goed uit en prijs is meer dan in orde

Goed en keurig geleverd

Prima ervaring met dit bedrijf. Aantal keren wat kleurstalen aangevraagd deze werden keurig toegestuurd. De levering was netjes verpakt en voor maatwerk gordijnen een hele nette levertijd.

Netjes op tijd. En super mooi gemaakt. Prijs kwaliteit is prima. Echte aanrader

Mooie stof mooi gemaakt

Na veel stofjes besteld te hebben bij verschillende websites ging mijn keuze naar gordijn 24. Mooie stoffen veel kleurkeuze en een goede prijs. En snelle levering.

Gekregen wat ik heb besteld.

Mooie gordijnen, mooie stof en heb doormiddel van proefstalen de juiste keuze gemaakt. :)

Makkelijke bestellingstool, vlotte en correcte levering

Makkelijke bestellingstool, vlotte en correcte levering

Strakke gordijnen

Prima bedrijf, komen hun afspraken na. Reageren supersnel op mailtjes en leveren zeer snel. Gordijnen zijn van goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Duidelijke info op de site over inmeten. Een aanrader!

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.