Goed op maat, snel geleverd

Bestellen was eenvoudig en binnen 10 dagen hadden we de gordijnen in huis.

Prachtige gordijnen voor super prijs

we zijn erg blij met onze gordijnen. de stoffen zijn prachtig en de prijs was erg goed.

Super service en levering

Super service en levering

Goed verzorgd

Mooie gordijnen

Goede communicatie over de voortgang, snelle levering, keurig verpakt. Mooie gordijnen, netjes gemaakt.

Keurig aangeleverd

Ik ben dik te reden de vitrage is keurig aangeleverd.

We zijn heel tevreden over de gordijnen.

De levering was snel, kwaliteit prima en de prijs goed.

Snel en mooi

Snelle levering en de gordijnen zien er prachtig uit.

Zeer mooie gordijnen voor een kleine prijs

Alles was gewoon goed, stof prachtig en precies op maat gemaakt

Zijn er nog niet

Helaas ze hangen nog niet mijn nieuwe huis is uitgelopen als ze hangen laat ik het u weten en stuur en stuur u een foto (keurig genaaid)

Snelle service en super gordijnen!

We zijn echt blij met de gordijnen. Dit is al onze tweede bestelling. Monsters kwamen ook suuuper snel.

Goede keus

Het is een goede beslissing geweest om met gordijn24 mijn nieuwe gordijnen te realiseren. Na de vlotte service met kleurstalen werden de gordijnen in 2 weken geleverd, naar tevredenheid.

Boven verwachting !!

Wij hebben verduisterende gordijnen bij Gordijn24 besteld. De bestelling via de website was gemakkelijk met duidelijke (meet) instructies. De levertijd was volgens verwachting. Tot slot is de kwaliteit en afwerking uitstekend. Een echte aanrader !!!

Super!!

Inbetweens besteld voor mijn nieuwe woning en ben er heel blij mee! Zijn heel mooi gemaakt, snelle levering en een heel goed contact gehad met de klantenservice vooraf. Ik had wat vragen die heel vriendelijk en vlot zijn beantwoord.

Goed verzorgt.

Mooie gordijnen voor weinig

maten en de voorkeuren opgegeven alles klopt en past perfect.

Mooie gordijnen en snel een geleverd.

1 gordijn goed op maat andere niet

Nooit meer hier gordijnen. hadden een aparte geur. En 1 gordijn korter als de andere. Kon ze wel terug sturen maar dan had me dochter een kleine week geen gordijnen.

Precies op maat en goede service

Soort en kleur gordijn dat we wilden bleek al meer dan een maand niet voldoende op voorraad. Dan uiteindelijk maar voor dezelfde stof in een andere kleur gegaan. Bijna een week na de bestelling werden we we door Gordijn24 er op geattendeerd dat, ondanks onze bestelling, toch die andere kleur wel weer geleverd kon worden. Binnen 4 werkdagen konden we de kleur alsnog wijzigen en was e.e.a. gemaakt en afgeleverd! Super service.

Uitstekende service en mooie gordijnen

Ik had alles zelf goed opgemeten en alles past precies. Mooie soepele stof. Binnen 10 dagen geleverd. Ik ben er erg blij mee.

Mooi gemaakt,hangt mooi en snelle levering.

Mooie stof mooi gemaakt en hangt mooi en snelle levering. Top bedrijf.

Super netjes allemaal

Mooi, netjes en snel geregeld

Geweldige service en snelle levering. Zeer scherpe prijs

Super tevreden. Mooi gemaakt en snel geleverd.

Perfect allemaal keurig

Keurig afgewerkt en korte levertijd echt supper!!

Geweldig!

Prachtige gordijnen. Snel geleverd en alles was in orde. Als ik nog eens iets nodig hebt dan weet ik jullie te vinden Gordijn24.

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.