Top prijs top product

Snel geleverd en super afgewerkt voor een zeer scherpe prijs

Precies wat ik zocht wn heel fijn de kleurenstalen

Snel geleverd en netjes gemaakt

Wat een service en prijs kwaliteit heel goed. Ook de stofstaaltjes al snel binnen. Fijn dat er verstelbare haakjes aan de band zitten. Heel blij met de voile!

Dubbel

De stof van de overgordijnen vind ik mooi, maar het valt tegen dat ze niet geheel verduisterend zijn en dat vind ik toch wel jammer. De vitrage was te lang, die had ik niet goed opgemeten, maar dat is naar tevredenheid opgelost.

Geweldig!

De gordijnen besteld en binnen een week al geleverd! Zeer tevreden over de goede kwaliteit. De medewerkers van Gordijn 24 zijn erg behulpzaam.

Snelle service en makkelijker site

Ik had geen staal op gevraagd en achteraf had ik dat moeten doen. De stof van de gordijnen was anders dan ik had verwacht. Maar de gordijnen zijn mooi gemaakt en het is voor een slaapkamer dus prima.

Nog nooit gordijnen online besteld. Wie doet dat nu?! Voor mijn slaapkamer wilde ik gordijnen, verduisterd vanwege zon kant. Ff geen rolgordijn! Ik heb precies gemeten zoals dat is voorgeschreven op de website van Gordijn24. Snelle levering, mooie gordijnen, ik ben zo blij. En echt mooie afwerking, goede levering en netjes verpakt. Niet de goedkoopste, zeker niet de duurste maar kwalitatief goed en waar voor je geld

Mooi

Duidelijk snel wij zijn er heel blij mee

Mooi en goed!

Levering binnen aangegeven termijn en precies volgens de opgegeven maten.

Keurig netjes gemaakt hangen perfect

Keurig netjes gemaakt hangen perfect

Het is helemaal geweldig

Wij kwamen toevallig via Google op jullie site en zijn er maar al te blij mee. Duidelijke uitleg voor het opmeten, ruime keus, snelle levering en uitstekende kwaliteit. We zijn enorm blij en trots op het resultaat.

Superhandig te bestellen en super kwaliteit

Gordijnen besteld ging heel makelijk via de website hoogte en breedte instellen klaar week later geleverd en perfect afgewerkt voor geplooid en goede kwaliteit topppp raad iedereen aan wij gaan zeer zeker meer bestellen hier

Duidelijke service, snelle levering en goede kwaliteit!

Duidelijke en snelle service van gordijnen met goede kwaliteit!

Gordijnen op tijd ontvangen en ze hangen mooi

Voor ons een goede eerste ervaring met gordijn 24. Snelle levering en gordijnen hangen perfect. Zeer blij. Goede prijs kwaliteit verhouding.

geweldig bedrijf

makkelijk met bestellen en de gordijnen die geleverd worden passen dan precies met de maten die ik opgegeven had!

Netjes, super mooie gordijnen en het kwam optijd binnen

Zeer goede service. Levering precies wat je verwacht.

Eerst wat samples gratis gekregen. Hier een keuze in gemaakt. Heldere uitleg hoe je moet meten en precies gekregen wat ik besteld had.

fantastisch

ik heb eerst een staal van vitrage en overgordijnen besteld. Die kwamen de volgende dag al binnen. Toen gordijnen en vitrage besteld: mooie kwaliteit stof en keurig gemaakt. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de status. Heb inmiddels alweer gordijnen en vitrage besteld.

hele goede ervaring

een hele goede ervaring met gordijn24. Gemakkelijk te bestellen en snelle levering. Gordijnen voldoen volledig aan de verwachtingen en zijn netjes afgewerkt.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

De gordijnen zijn makkelijk te bestellen. Website is duidelijk. Fijn ook om tussendoor te hoe ver ze zijn

Prachtige gordijnen, snelle levering en goede kwaliteit!

Ik had voor mijn nieuwe woning 6 gordijnen nodig van bijna 5 meter lang. Bij gordijn24 gordijnen besteld nadat ik een mooie stof had uitgekozen. Het zijn echt prachtige gordijnen geworden en ook nog binnen 10 dagen thuisbezorgd gekregen. Ik had in eerste instantie een verkeerde maat doorgeven, toen ik dat wilde aanpassen kon dat nog net en werd ik uiterst vriendelijk geholpen. Doordat er verstelbare haakjes bij de gordijnen zitten kun je zelf nog 2-3cm schuiven in hoe dicht de gordijnen bij het plafond komen (zodat je bijv. de rails niet ziet). Kortom, een geweldige ervaring voor een goede prijs. Ik kom hier zeker terug als ik weer gordijnen nodig heb.

Prima gordijnen!

Nu voor de 3de keer gordijnen besteld en het is weer zoals ik heb besteld. Exact de maat die ik had doorgegeven. Nu de woonkamer en 2 slaapkamers gedaan. Erg makkelijk met bestellen. Had gekozen voor de goedkoopste verduistering gordijnen en er komt echt geen licht doorheen. Het houd ook de kou in de winter en de warmte in de zomer goed weg!

Mooie gordijnen en snelle service.

Na het invullen van de afmetingen zijn heel snel mijn gordijnen binnen gekomen. Ze passen perfect en zien er prachtig uit!

Na eerst een aantal staaltjes te hebben ontvangen de keuze gemaakt en bestelling geplaatst. Je wordt op de hoogte gehouden van het proces en het moment van verzending. Op de 10de werkdag zoals aangegeven de gordijnen en vitrages ontvangen. Precies zoals we het hadden verwacht. Goede kwaliteit en goed gemaakt.

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.