Mooie gordijnen en super snel!

Mijn gordijnen zien er prachtig uit, en de levertijd zoals beloofd, super tevreden

Een fijne webshop met zeer behulpzame medewerkers.

Vanaf moment de stofstalen aanvragen t/m moment bestellen zeer vakkundig geholpen door klantenservice. Daarnaast binnen de 10 werkdagen levering en keurig in dozen verpakte gordijnen. als ik gordijnen voor diverse slaapkamers ga bestellen is het bij Gordijn24

Snel, goedkoop en goede service

Gordijnen voldoen aan de verwachting Snelle service en goedkoper dan vergelijkbare bedrijven

Prachtige gordijnen voor weinig.

In mijn hele huis hangen nu gordijn 24 gordijnen. Mooi kwaliteit en je krijgt het is je geld meer dan waard.

Makkelijke website. Goede prijs. Levering binnen de afgesproken tijd. Mooi perfect op maat vitrage.

Ik zou zo weer bestellen!

Prima en Snel

Goede gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn.

Zeer positief !!!!

Zeer goede kwaliteit, Gunstige prijs, Op tijd geleverd. Kortom zeer tevreden......

Top geregeld, snel geleverd en goed meegedacht

Zeker aan te raden

Mooi, snel en goed betaalbaar

Mooie gordijnen, goede hulp via de chat, snelle levering en prima prijzen.

Goede en snelle service. Keurig gemaakt. Goede communicatie via de mail

Correcte prijs en snelle levering . Goeie service

prima gordijnen zelfs de prijs is prima

keurig werk geleverd prima gemaakt prijs is goed ze doen wat ze beloven

Mooie gordijnen gladde stof

Gordijnen zien er goed uit mooie gladde. En goede zonsverduistering

Mooie gordijnen ! Goede kwaliteit en snel geleverd! Je wordt ook goed geïnformeerd hoe het met je bestelling gaat! Dit is mijn 2e keer dat ik wat besteld heb maar beide keren top! Aanrader!!!!

Mooie kwaliteit snelle levering !!!

Past perfect en kleur zoals op de site

Gordijnen hangen perfect. Niet te dikke stof en hangt ook netjes als Gordijnen open zijn ! Netjes op tijd geleverd binnen de belofte

Perfect, en heel snel, ik zou jullie ook aanraden

Super, bedankt voor de snelle levering.

Goede prijs kwaliteit

Nette gordijnen binnen 2 weken geleverd voor een goede prijs.

alles netjes conform afspraak geleverd

Gewoon nette gordijnen, prima op maat gemaakt en een super strakke levering!

Teleurgesteld

Om enkele dagen te besparen had ik geen staaltje opgevraagd en ben ik afgegaan op de foto's online. Tot mijn verdriet komen deze nog niet in de buurt van de daadwerkelijke gordijnen in zowel kleur als de extreme glans die ik niet heb voorzien en online op de foto's er simpelweg ook niet is. Wel dat het een bijzondere en luxe glans heeft overigens, maar dit is wel een uiterste naar mijn idee. De pijn zit hem dus in de voorstelling online versus de werkelijkheid, de rest werkt naar behoren. Tip: staaltje opvragen.

Mooie gordijnen zonder zorgen

Mijn zorgen over het opnemen maten, de ophangmethode en de mate van verduistering had de klantenservice telefonisch al weggenomen, en in no-time had ik prachtige gordijnen binnen!

Mooie gordijnen

Het zijn mooie gordijnen. Ik had witte besteld met verduistering. Ik kreeg sneeuwwit, we hebben ze opgehangen, maar de kleur is blauwgrijs. Het is goed hoor, maar geen wit.

Mooie kwaliteit gordijnen

Vooraf een aantal kleurstalen besteld waardoor de stof goed bekeken kon worden. Het bestellen van de gordijnen ging zeer makkelijk. We werden netjes op de hoogte gebracht van de te verwachten lever termijn en ook wanneer de gordijnen verzonden waren. De gordijnen zijn in nette staat aangekomen, ze zien er écht mooi uit en hebben een mooie dikke kwaliteit.

Prima gordijn

We wilden een gordijn bij de voordeur om de koude wat tegen te houden, uiteindelijk voor de stof max cosi gekozen. Ziet er goed uit, en doet zijn werk ook. Levertijd was exact als aangegeven op de website. Kleur en stof is lastig te beoordelen op de website, maar daar kun je stalen voor bestellen. Levertijd (10 werkdagen) is wel wat aan de lange Kant, maar als aangegeven op de website.

Gordijnen zijn bezorgd, zit nog te wachten op rails

Een week geleden zijn prachtige gordijnen bezorgd. Hier ben ik zover ik nu kan beoordelen tevreden over. Heb ze echter nog niet hangend gezien aangezien de rails tot op heden niet is bezorgd. We zijn inmiddels een week verder en vandaag zou deze worden geleverd. Helaas ontving ik in de loop van de dag het bericht dat de levering is verplaatst naar maandag.

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.