Snelle levering en mooi gemaakt.

Heel tevreden

Kwaliteit van de stof en maken op maat is perfect, ook de prijs is niet duur. De gordijnen hangen zoals je mag verwachten, dus zeer tevreden. Ik zou zo weer bij u bestellen mocht dat nodig zijn.

Goede communicatie, snelle levering en goede kwaliteit

Gordijnen op maat laten maken is hier een stuk goedkoper dan bij het merendeel van de andere aanbieders. Website is duidelijk te volgen. Levertijd was eerder dan verwacht (onder de 10 werkdagen waarbij we duidelijke mails kregen omtrent verwachte leverdatum) waar kwantum aangaf minimaal 5 weken nodig te hebben. Gordijnen waren nog wat te verstellen op hoogte via een simpel systeem en waren goed verduisterend zoals beschreven. Hier bestellen we zeker nog een keer.

Geweldige hulp gehad via email, duidelijke antwoorden op mijn vragen, vriendelijk... Prachtige gordijnen, boven verwachting, dus top! Groeten Jolanda

Mooie gordijnen.

De inbetween gordijnen zijn gemaakt van mooie stof en netjes genaaid.

Zeer tevreden over snel geleverde gordijnen.

Ik ben bij gordijn24 terechtgekomen omdat ze veel sneller beloofden te leveren dan anderen (binnen 10 werkdagen), en die belofte zijn ze helemaal nagekomen (8 werkdagen). Heel fijn dat ik daardoor niet hoefde te verhuizen voordat mijn gordijnen er waren. De gordijnen zijn erg mooi en goed afgewerkt, en de communicatie en service was ook erg goed. Heel tevreden dus.

Mooie vitrage en ook netjes genaaid, en ook fijn dat je weet wanneer je het kunt verwachten. En dat dit ook zo is.

Mooie gordijnen!

We zijn heel blij met jullie gordijnen. Keurig gestikt, prachtige dubbele plooien. Top gedaan! Volgend jaar willen we in een andere kamer ook de gordijnen vervangen en die kopen we dan uiteraard weer bij jullie.

Prachtige gordijnen alles heel klantvriendelijk

Fijne service, snelle levering en pracht resultaat!

Fantastisch!

Gordijnen zijn op tijd geleverd. Gordijnen zijn precies wat ik heb besteld. Goed kwaliteit en mooi / netjes afgewerkt.

Gordijnen waren correct gemaakt en op tijd geleverd. Prijs is inderdaad prima. Een klein puntje is dat ik me afvraag of 90% verduistering wel klopt want dat lijkt me wat minder. Maar dit is niet onoverkomelijk,

Prima gordijnen voor die prijs!

Snel geleverd (binnen 14 dagen na bestellen) en prima gordijnen voor die prijs! Nette kwaliteit en mooie kleur stof.

Fijn en prima kwaliteit gordijnen

Nette gordijnen ontvangen. Netjes afgewerkt en vlot geleverd. Kleur is niet helemaal wat ik had gedacht, maar dat blijft moeilijk van een klein plaatje en ik heb geen proefje aangevraagd, maar gewoon de gok genomen. Gordijnen hangen netjes, de maat is helemaal goed en het ziet er netjes uit.

prima service

prima gordijnen voor een leuke prijs!

Mooie gordijnen

Gordijnen waren netjes op tijd binnen en mooi. Kwaliteit en prijs is prima.

Ontzettend mooie gordijnen!

In minder dan 10 dagen ontzettend mooie gordijnen ontvangen! Ik heb na het snel ontvangen van gratis stofstalen, gekozen voor de goedkoopste stof, maar dat zie je er absoluut niet aan af. Het gordijn ziet er luxe uit en voelt ook zo aan. Hele mooie dikke stof, die uitstekend verduisterd.

Goede kwaliteit

Zwaar gevoerd gordijn besteld via de website. Bij bestelling wordt aangegeven welke levertermijn geldt en dit klopte ook. Aangenaam verrast door de mooie kwaliteit!

Uitstekende klantenservice!

Online gordijnen bestellen is natuurlijk spannend. De gratis stalen service is perfect en wordt snel geleverd. Ik heb hier helaas geen gebruik van gemaakt waardoor ik niet helemaal tevreden was met de kleur die ik uiteindelijk heb ontvangen. Contact opgenomen met de klantenservice die mij fantastisch heeft geholpen en een nieuwe set gordijnen heeft aangeboden waarvoor ik alleen de meerwaarde van de nieuwe kleur hoefde bij te betalen. De gordijnen waren er wederom binnen 10 dagen en hangen er nu mooi bij. Dank aan de klantenservice!

Prachtige gordijnen op maat

Ik vond het best spannend om gordijnen op maat te bestellen via internet, want je weet pas of het goed is als je ze binnen krijgt. Vanwege tijdgebrek tijdens een drukke verhuizing is via internet bestellen natuurlijk ideaal, dus toch maar de gok gewaagd. Maar de meetinstructies waren duidelijk en ik ben dan ook erg tevreden over het resultaat! De kleur komt goed overeen met de foto's en de stof is dik en heeft een luxe uitstraling. (Wij hebben de extra verduistering erachter). De rails loopt ook super!

Goede kwaliteit en netjes.

Als boven, alleen dacht ik dat er vermeld stond dat er ook runners bijgeleverd werden en dat was niet t geval. Ik heb ze dus even bij Karwei gekocht. Verder prima!

Mooie gordijnen en snelle levering

Mooie gordijnen

Snel

Nette service goed product en snel geleverd.

Goede kwaliteit prijs verhouding en service binnen 10 werkdagen

Alles volgens afspraak

Mooie gordijnen, goed op maat gemaakt en goede communicatie. Aanrader dus!

Geleverd wat is gevraagd

makkelijk besteld via website incl heel erg goede en snelle assistentie van online verkoper/helpdesk duidelijke informatie over levering ze hangen nu mooi

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.