De gordijnen waren netjes binnen de 10 dagen afgeleverd! Toen ik de doos open deed was de kleur precies hetzelfde als de staal. Alles was netjes afgewerkt en de plooien zagen er heel mooi uit! Al met al heel blij met mijn gordijnen voor de prijs die ik heb betaald.

Zoals besteld, prachtige kwaliteit en snelle levering!

De gratis geleverde staaltjes lieten ons toe de juiste keuze te maken!

Tevreden

Ontvangen wat ik heb besteld.

Super & (super) snel geleverd

Product: verduistergordijn Opal Linde Ik was op zoek naar een snelle levering voor op maat gemaakte gordijnen die ook goed betaalbaar waren. Het was een gokje om ze online te bestellen op basis van een foto. Het zijn dikke gordijnen van hoge kwaliteit. Ze zijn mooi afgewerkt. De stof glans meer dan ik had verwacht op basis van de foto. De gordijnen verduisteren goed. Conclusie: Ik ben er blij mee!

Gewoon perfect

Scherp geprijsd, snel geleverd, precies op Maat

ontzettend goeie kwaliteit en snelle levering

ontzettend goeie kwaliteit en snelle levering. Ik ben zeer tevreden mee!

Goed!!

Verduisteringsgordijnen besteld voor de studentenkamer van onze dochter dus het moest betaalbaar zijn. Mooie, goed verduisterende gordijnen, binnen de beloofde tijd geleverd én een goede vriendelijke klantenservice, niet onbelangrijk!

Snelle levering, mooie gordijnen

Er is snel geleverd en het resultaat ziet er prima uit, een aanrader!

Uitstekende gordijnen voor een goede prijs

Opvragen van stalen is wel een aanrader, de kleuren waren in het echt nogal verschillend van de kleuren op mijn beeldscherm. Maar door het snelle toesturen van de stalen een goede kleur kunnen vinden. Ik heb enkele plooien genomen, gezien de diepte van de plooien had is achteraf beter vlinderplooien kunnen nemen. Het zou goed zijn om ergens op de site te vermelden hoe diep/groot de plooien worden uitgevoerd, vandaar een 9 i.p.v. een 10.

Mooie gordijnen voor een scherpe prijs!

Ik ben erg tevreden over de gordijnen. Nette verzending, geen kreukels en heb ze niet goedkoper kunnen vinden. Aanrader!

Prima, ze zijn heel mooi.

De gordijnen zijn mooi. Keurig gemaakt, passen goed en zijn snel geleverd.

goede service

nadat ik bij een andere winkel miskoop gedaan heb. is het bij deze site wel goed gelukt.

super

perfect geleverd en prachtige stof

Mooie gordijnen voor een low budget(max cosy kaki). Snel geleverd, Na bezorging alleen ophangen. Ik koop er zeker weer. AvR

Correct.

Een mooi gordijn mooie kwaliteit voor een mooie prijs

Snel, netjes, prima!

Mooie gordijnen snel geleverd. Zeer netjes.

Top en lekker snel!

Mooie kwaliteit, niet duur en snel geleverd!

Snel en goed

Gratis stofstaalje ontvangen, makkelijk en duidelijk gordijnen op maat te bestellen via de site. Levering binnen tien werkdagen en je wordt per mail goed op de hoogte gehouden wanneer de (verwachte) levering is. Niks anders dan goeds!

Prachtige gordijnen , snelle levering

Prachtige kwalitatieve gordijnen, supersnel geleverd. Netjes op maat gemaakt. Goed op de hoogte gehouden van proces. Kleur is exact aan de opgestuurde kleurstaal.

Snel geleverd, mooie gordijnen. Had wel tussentijds iets meer informatie over de status willen hebben alleen. Maar erg tevreden mee!

Fantastische service en kwaliteit van Gordijn24

Alvorens ik een bestelling plaats bij een webshop, neem ik eerst telefonisch contact op om te weten wie er achter de schermen zitten. Zonder in de wacht te worden gezet, werd ik direct zeer vriendelijk te woord gestaan, goed en vakkundig geholpen bij het maken van een keuze voor gordijnen. Ik werd tijdens de productieperiode keurig op de hoogte gehouden over de stand van zaken betreft de levertijd. Wat wordt beloofd, wordt ook echt nagekomen. Ook de kwaliteit en de nette afwerking van de gordijnen zijn tip top in orde. Ik kan daarom Gordijn24 van harte aanbevelen.

Mooi, betaalbaar en snel

Mooie gordijnen voor de slaapkamer. Echt heel blij mee. Mooie lichte kleur gordijn en de kamer is lekker donker

Gordijnen voor mijn dochter haar kamer besteld kleur opal bleu hele mooie kleur en als verassing glanst de stof dat wisten we niet maar we vinden het mooi.

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.