Goede ervaring

Goed gemaakte gordijnen. Exact als de staaltjes, dus tevreden! Ook de verstelbare haken

Betaalbare gordijnen

Goed en betaalbaar

Makkelijk te bestellen via de site, ruime keuze, goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle levertijd.

Snel, mooi, en goed geprijsd

Binnen 2 weken geleverd. Mooie stof, goed afgewerkt, we zijn er zeer tevreden over.

Fantastisch!!

Ik heb eerst stofstaaltjes gevraagd en adh daarvan gordijnen besteld. De gordijnen zijn super mooi en maken de kamer helemaal af. Hele mooie stof, super mooie kleur. Mooi gemaakt met verzwaarde punten zodat het ze goed vallen. De naad is in een plooi weggewerkt, echt mooi gedaan. Ik ben er heel blij mee.

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige stof! Mooi genaaid!

fantastisch

echt een aanradder zowel in de kwaliteit van de gordijnen als klantenservice!

Geweldige gordijnen (service).

Na de bestelling van de gordijnen bleef de bevestiging uit. Na een paar dagen gebeld en kon een zeer vriendelijke dame mij vertellen dat de bestelling al in behandeling was genomen. Zij stuurde de bevestiging alsnog. Gisteren mijn gordijnen. Ontvangen en gelijk opgehangen. Mijn jarenlange wens om zelf gordijnen te kunnen uitzoeken/kopen is hiermee meer dan in vervulling gegaan. Ze hangen geweldig mooi, zo blij mee.

Laat wel iets meer licht door dan ik had verwacht, maar het ziet er prima uit. Goed op maat gemaakt!

Mooie gordijnen, slechte afwerking

De naden waarmee de delen aan elkaar zijn gemaakt zijn lelijk. Waarom kan dat niet uit 1 geheel bestaan? Zo groot waren ze ook weer niet.

Gordijnen netjes verpakt hangen super mooi heel tevreden

Mooi

Makkelijk om te bestellen en snelle levering.

Prima gordijnen

Snelle klantenservice

Duidelijke site makkelijk om een keuze te maken en maten door te geven. Gordijnen zijn heel mooi en snel gemaakt en verzonden

Super goed!

Mooie gordijnen en gewoon binnen 10 werkdagen geleverd. Goede service!

Helemaal prima!

Duidelijke hulp bij bestellen op internet. Voortgang proces werd ik goed over geïnformeerd. En het uiteindelijke resultaat erg mooi!

Mooi materiaal, mooi gemaakt

Duidelijke website, bestellen ging gemakkelijk. Erg mooie gordijnen

Dit hadden we eerder moeten weten...

Al vaker hebben wij gordijnen kant en klaar gekocht of op maat laten maken, maar dan was het óf te duur, óf net niet wat we er van verwachtten. Toen we weer op zoek waren naar verduisterende gordijnen voor onze slaapkamer, als vervanging van de bestaande (kant en klare maar niet goed verduisterende) exemplaren, kwamen we Gordijn24 tegen op internet. Bij de vele beschikbare kleuren dachten we precies de juiste kleur gevonden te hebben die bij ons nieuwe fotobehang zou kunnen passen. Een gratis staal kwam al snel bij ons binnen en we waren verrukt over de kleur en kwaliteit. Ook het bestellen van de gordijnen was een koud kunstje: de lengte van de (bestaande) rail, en de hoogte van bovenkant tot vloer hebben we opgegeven, alsook het gewenste aantal plooien; de mensen van Gordijn24 berekenden zelf hoe breed de gordijnen moesten worden. Gisteren kwam de bestelling al binnen: kant en klaar, met kunststof haken en al, keurig in plastic ingepakt in een stevige doos. O ja, en onze slaapkamer is vanaf nu echt in duister gehuld. Dit hadden we dus eerder moeten weten!

Ga er nog meer bestellen

Snel geleverd en ziet er netjes uit en higoedkoop

Zeer mooie en netjes afgewerkte gordijnen

Wij vonden het fijn eerst stokstaaltjes te ontvangen om daarna een goeie keus te kunnen maken. Goeie vlotte levering en netjes per stuk verpakt, ik raad dit bedrijf zeker aan en als we ooit meer gordijnen of andere willen zal ik ze zeker weer hier bestellen

Helemaal naar wens

Mooie gordijnen Goed gemaakt Heel tevreden

Past perfect!

Handige en makkelijke tool om je gordijnen op maat te laten maken. Passen precies. En je wordt goed op de hoogte gehouden.

Nog mooier dan dat ik had verwacht.

Echt een aanrader.

Ziet er super mooi uit.

Ik heb er entje uit de plastic verpakking gehaald maar heb ze nog niet opgehangen. Dit laat ik door iemand doen. Ik ga er vanuit dat alles klopt, het is echt een mooie/stevige stof.

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.