Goed geregeld ook in de afspraak qua aflevering.

Top gordijn!

Ik heb een verduisterend gordijn op maat besteld, was erg benieuwd naar de kwaliteit gezien de prijs, maar het is hardstikke goed! Blij mee :)

Mooie gordijnen voor weinig geld

Gordijnen van een goede kwaliteit stof, mooi gemaakt, snelle service en een prima prijsje. Kortom: een absolute aanrader.

Doen wat ze beloven!

Keurig op tijd geleverd en uitstekende kwaliteit! Ga zo door!

mooie gordijnen en goede service

Precies zoals afgesproken

Netjes afgehandeld. Niet duur en een mooie stof. Bedankt daarvoor

Perfect opmaat geleverd , goede service een aanrader.

Top ervaringen met Gordijn 24, perfect op maat geleverd , vakwerk. Hangen prachtig.Ik had al eerder gordijnen van deze firma en was opnieuw zeer tevreden. Keurige levertijden en vriendelijke service. Dank u wel. Voor ieder een aanrader !

Prima ervaring

Nvt

Passen perfect een keurig gemaakt.

Mooie zware gordijnen. Alleen de kleur, ik had antraciet besteld, gaat meer richting blauw/ groen. Maar desondanks passen ze goed in het interieur.

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Zeer tevreden over de snelheid en kwaliteit van de gordijnen.

Mooie gordijnen en snelle levering

Gordijnen mooi en goed afgewerkt en geleverd zoals vermeld in uiterlijk 10 werkdagen.

Heel tevreden

Goede service Snelle levering, de vitrage is uitstekend naar wens. Top bedankt!!!!

Eerst staaltjes besteld. Deze waren binnen 3 dagen in huis. Adviezen opgevolgd zoals op briefje bij het staaltje stond. Gordijn uitgekozen. Gemeten zoals op site vermeld staat. Besteld en binnen 10 dagen in huis. Boven verwachting mooie gordijnen. Deze gordijnen waren voor bij ons in de chalet. Na de verbouwing thuis gaan we zeker hier de nieuwe gordijnen bestellen. We zijn uitermate tevreden. Een aanrader.

Was

Was heel mooi goed gedaan

Prachtig!

Fijne staaltjes, snel kunnen bestellen en ook snel de gordijnen binnen. Ze zijn echt prachtig en ontzettend verduisterend! De overloop is mooi in de gordijnen en je ziet dat ze secuur gemaakt zijn. Wij zijn heel erg blij met de bestelde gordijnen en zouden (in de toekomst zeker weer hier bestellen!) Ook de prijs is geweldig, in vergelijking met concurrenten, vooral voor de fijne kwaliteit die je er voor krijgt.

Levering volgens afspraak.

Mooi netjes en snel geleverd

Mooie gordijnen snelle levering

Perfect, precies de goede afmetingen en een super verduisterende stof.

De gordijnen kwamen snel binnen, en waren helemaal naar verwachting.

De gordijnen op de website lijken totaal niet op de gordijnen in het echt

De gordijnen op de website lijken totaal niet op de gordijnen in het echt

binnen afgesproken tijd zijn gordijnen keurig netjes gemaakt en bezorgd

prima gemaakt en volgens afspraak binnen 10 werkdagen ondanks goede vrijdag en 2 e paasdag vriendelijk te woord gestaan telefonisch bij wat vragen

Goeie service

Zeer tevreden en binnen 2 weken geleverd

Duidelijk aangegeven hoe ik moest meten. Altijd spannend als het allemaal online gaat. De gordijnen zijn kwalitatief echt wat we hadden verwacht.

Zeer mooie stof. Gordijnen zijn prima genaaid. Snelle levering. Dikke duim

Snelle levering hangen perfect

Vlotte levering en nette prijzen

Nette op maat gemaakte gordijnen voor een goeie prijs

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.