Helemaal tevreden

Mooie stof, mooie gordijnen voor een betaalbare prijs. Mijn zoon slaapt weer als een roosje dankzij de fijne verduisterde stof

prachtige inbetween gordijnen

snelle levering leuke mail dat de gordijnen bijna klaar zijn prima service

Een tevreden klant

Mooie kwaliteit stof Keurig gemaakt Alle afspraken nagekomen

Positief

Snelle reactie en oplossing nadat ikzelf een foutje heb gemaakt. Super.

De gordijnen binnen 10 dagen gehad.ben er super blij mee.zou het aanbevelen.

Topkwaliteit

De gordijnen waren keurig op maat gemaakt. Mooie kwaliteit van de stof. Ik ben erg tevreden

Super en mooie kwaliteit

Eerst staaltjes besteld en daarna de gordijnen. Mooier als verwacht en eerder geleverd dan de gestelde levertermijn. Ga in toekomst zeker weer bestellen. Zou wel fijn zijn als de gordijnen zelf een merkteken hadden welke links en rechts zijn en ook handig als je meteen extra runners kan bestellen had er nu te weinig.

Prima kwaliteit voor een prima prijs

Snelle levertijd prima orijs

Betrouwbaar, prima prijs/kwaliteitsverhouding ik kan het iedereen aanbevelen, wel belangrijk dat je zelf goed de maten neemt

Snelle service!

Site is duidelijk en de stalen werden snel verzonden. De kwaliteit is goed, mooie stoffen. Blij met het geleverde resultaat.

Super, gewoon geweldig!

Vakwerk! Snelle levering, kwaliteits stoffen, netjes ingepakt met beschrijving welke maat in welke kamer komt te hangen. Geweldige ervaring. En ik zal jullie zeker bij mensen aanbevelen. Super en bedankt.

Zeer tevreden en snelle levering.

Mooi keuze en zeer goede prijzen. Ga hier zeker nog een bestelling plaatsen.

Je krijgt wat er beloofd wordt

Hele fijne ervaring. Gordijnen zijn precies wat ik wilde. Meet instructies zijn duidelijk en zorgen ervoor dat het makkelijk is om zelf te doen. Snelle levertijd. Al met al....Top!!

Super service, super kwaliteit

Super service, super kwaliteit

Snelle reactie duidelijke site goede service snelle levering

Netjes afgeleverd binnen de afgesproken datum. Mooie verduisterend, netjes gemaakt.

Mijn volgende gordijnen zal ik zeker ook hier bestellen.

Mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit, snel geleverd!

Snelle levering. Mooi afgewerkt. Goed verpakt Goede kwaliteit

Mooie gordijnen voor een goede prijs

+ Goede stof met mooie volle kleur. + Heel mooi eindresultaat. - Wel wat verwarrend verpakt: Gordijnen van diverse kamers willekeurig verdeeld in verschillende dozen. Als je er 1 gordijn uit pakt (voor de kamer waarmee je bezig bent) dan raken de andere gordijnen en hun labels door elkaar. - Ook zou ik graag informatie krijgen over hoeveel runners ik nodig heb per gordijn. We moesten nu zelf de haken gaan tellen en dan nog runners bestellen.

Super blij met de gordijnen... super mooie kleur heeeeel blij mee! Netjes op tijd, echt een top service.

Very good fabrication quality

Happy with my new curtains.

Mooie gordijnen voor scherpe prijs

Gordijnen zijn keurig genaaid mooie kwaliteit stof en snel geleverd. Aflevering netjes verpakt .

Probleem tijdens productie snel en vakkundig opgelost

Super mooi gemaakt

Ik zou alke mensen wilken vragen om ook kijkje tenemen en bestellen

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.