Goede prijs/kwaliteit verhouding

De gordijnen zijn precies zoals beschreven, goede kwaliteit, perfect van lengte en prachtige gordijnstof. Snel geleverd en op tijd op de hoogte gebracht wanneer ze worden afgeleverd. Prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prachtige gordijnen en goede levering

Via de site gekeken en allereerst proefstalen opgevraagd. De verduisteringsgordijnen zijn verduisterend genoeg zonder extra stof. Bestelling gedaan en prima op de hoogte gehouden en binnen 5 werkdagen geleverd. Ophangen met gordijnrail clips (meegeleverd in de gordijnen ) was makkelijk te doen. Al met al goede kwaliteit tegen een goede prijs en goede service. Levensduur kan ik nog niks over zeggen daar deze nu 4 dagen hangen.

Ik had eerst mijn twijfel over de kwaliteit met deze goedkope prijs van de gordijnen, dus ik maakte met angst de dozen open,ik was verbaasd hoe mooi het stof was,en hoe het genaaid en afgewerkt is,en ze hangen prachtig... Veel beter als duurdere zaken...en de familie is ook verbaasd hoe prachtig ze zijn voor dat geld..binnenkort weer bij gordijn24 bestellen,want we zijn nog niet klaar met het huis..echt een 10 van ons Bedankt voor de mooie gordijnen!! En de levering binnen een week,chapeu!

geweldig

Dinsdag besteld en vrijdag binnen gehad geweldig! op maat gemaakt gordijn.

Prima gordijn, past goed, fijne stof, goed geleverd. De kleur is helaas veel lichter en minder fel dan ik had verwacht. Had ik dus toch van tevoren een kleurstaal op moeten vragen.

Mooie gordijnen tegen een scherpe prijs

Snelle levering en duidelijke website

Super snelle levering . Er stond met 5 werkdagen geleverd maar had ze al met 4 dagen in huis .

Snelle levering! Goede prijs! Mooie kwaliteit!

Super mooie gordijnen!

Heel blij met deze super mooie verduisterende slaapkamer gordijnen. Mooie zware kwaliteit.

Geweldig!!

Wij zijn super blij met onze nieuwe gordijnen

Helemaal naar verwachting.

ze nog niet opgehangen aangezien we nog asn het klussen zijn maar jullie kunnen binnenkort een nieuwe order verwachten denk ik. Netjes, snel en een mooie factuur! Jullie horen van me. Groetjes, Manon

Prima voor de prijs

Mooie gordijnen, prima prijs en binnen week geleverd.

Super, makkelijk en snel

Makkelijke site, snel besteld netjes kreukvrij aangeleverd en binnen 5 min. Hingen ze op.. Ben er erg blij mee.. En zal zeker een volgende keer bij jullie bestellen als ik weer iets nodig heb

Mooi gemaakt

Goede kwaliteit, mooi gemaakt.

Prima kwaliteit gordijnen tegen lage prijs; zeer klantvriendelijk

Ik heb Gordijnen24 uitgekozen omdat ik voor niet te veel geld verduisteringsgordijnen wilde voor 3 kamers. De bestelde stalen waren er de volgende dag al en na de bestelling gedaan te hebben kwamen de gordijnen binnen enkele dagen. Prima gordijnen. Boven verwachting, zulke gordijnen voor zo'n laag bedrag. Mailcontact i.v.m. een afwijkende kleur was heel prettig en vlot en het probleem werd direct en zonder voorbehoud opgelost! Prima service!

Perfect. Geweldig. Prima service. Raad het iedereen aan.

goede site. Snelle behandeling en bezorging. Perfect op .aan en afgewerkt. Kon niet beter en .ooien. Raad Julie site bij iedereen aan.

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.