Erg fijne manier om snel gordijnen te bestellen

Online bestellen is eenvoudig, ruimtes kunnen gekopieerd worden, stoffen worden goed getoond. Fijn dat de leveringen snel zijn.

Kwaliteit

Eerst staaltjes aangevraagd, hierna de keuze gemaakt. Binnen de aangegeven levertijd 2 paar prachtige gordijnen ontvangen. Prachtige stof en heel mooi en netjes gemaakt!

Topservice!

Ik was op zoek naar een stof die ik eerder had besteld. Deze zag ik helaas niet terug op de website, maar na even navragen bleek er nog iets van op voorraad te zijn. Wat fijn! Binnen 14 dagen was alles netjes op maat gemaakt en thuisbezorgd!

Goed en duidelijk

Goede kwaliteit, netjes verpakt. Goed op de hoogte gehouden en een snelle levering. Alles prima dus

Snelle levering, duidelijke meet instructies, prima kwaliteit.

Heel tevreden, goeie prijs, snelle levering, Nerjes verpakt, Veel keus, ook voor extra hoge maat. Ik ben heel blij met mijn prachtige gordijnen!

Redelijk

Kwaliteit van de gordijnen is niet bijzonder goed. Stikwerk matig en bij levering zaten er ook vouwen in het gordijn.

mooi product ,geweldige service

door een verkeerde lengte meting van mijn kant , werden de gordijnen keurig ingekort . prima service!! volgende gordijnen koop ik ook hier .

Netjes maar wel aan de prijs

Makkelijk te bestellen vanuit m'n stoel en best veel keuze . Gordijnen netjes gemaakt dus tevreden, prijs en maaktijd wat aan de Hooge kant, maar die keuze maak je zelf

Ga nog een set je bestellen

Op tijd geleverd, met een goede kwaliteit prijs verhouding

Snelle levering en goede kwaliteit. Goed verpakt en makkelijk op te hangen. Gordijnen moet na uit de doos gehaald te zijn nog wel even uithangen om ze mooi in de plooi te laten vallen. Maar dat is logisch.

Good quality and affordable

The curtains I bought are very pretty and made of good material. I recommend Gordijn24 for its price and service.

Mooi resultaat en mooie kwaliteit

Snelle levering en ziet er heel netjes uit . Heb gekozen voor verduisterende uitvoering en helemaal tevreden over het resultaat.

Past perfect! Blij mee

Kwaliteit voor de juiste prijs

Aan het begin goed geholpen via de chat op de website. Daarna eenvoudig bestellen en snelle levering. Uiteindelijk de gordijnen opgehangen en zeer tevreden over de kwaliteit. Netjes afgewerkt en verpakt.

Super snel

Zeer perfecte kwaliteit, zeer nette prijs.

Alles is erg duidelijk beschreven op de website, de meetinstructie is goed omschreven zodat het makkelijk is om dit zelf uit te voeren. Daarnaast zijn de staaltjes ook vlot geleverd en de gordijnen na bestelling ook. Het resultaat is uiteindelijk ook heel mooi. Al met al zeer tevreden.

Ontzettend tevreden

Enorm tevreden. Zeer klantvriendelijk geholpen. Gekozen voor de premium stof met extra verduisterende achterzijde. Aanrader.

super mooi

super makkelijk te bestellen super op de hoogte gehouden super thuis geleverd super snel super mooie kwaliteit super mooi hang het gordijn

Fijn bedrijf. Goed advies, correcte levering

Goed advies, correcte tijdige levering. Jammer dat men echter niet het volledige gamma raamdecoratie in het assortiment heeft, anders zou ik er nog veel meer kopen. Dit bedrijf kan ik aanbevelen.

Doen wat ze beloven, mooie kwaliteit gordijnen. Voor een zeer scherpe prijs.

no problems

top

snel, goed en goede prijskwaliteit!

Erg gemakkelijk bestellen, levertijd was netjes, gordijnen precies op maat en precies zoals we wilden. Prijs erg goed passend bij dit product.

Prima op maat en materiaal is top, lange levertijd helaas

Prima op maat en materiaal is top, lange levertijd helaas

Prachtige Inbetweens voor nette prijs!

Goede service, mooie kwaliteit en hele nette prijs! Kortom, dik tevreden!

Snel en mooi gemaakt en betaalbaar

Diverse keren besteld voor thuis en vakantie huis, ook meerdere mensen aanbevolen.

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.