Prima service en maatwerk.

Prachtig op maat gemaakte gordijnen. Geven een 'hotel'-ervaring aan de slaapkamer. Prima service!

Nooit gedacht dat de gordijnen zo mooi waren.

Dacht waag een gokje en bestel gordijnen. Heb wel even gechat ivm maat en breedte. Werd snel geholpen. De railsen en gordijnen kwamen heel snel en werden netjes bezorgd. Ze hangen fantastisch. Mooie kwaliteit in betweens en hele mooi verduisterings gordijnen voor op de slaapkamers. Ik ben supertevreden.

Uitstekende prijs-kwaliteit

Prachtige verduisterende gordijnen (zonder extra laag) uit één stuk en mooi afgewerkt. Ik heb bij veel bedrijven stalen aangevraagd, maar bij gordijn24 was de prijs-kwaliteit overduidelijk de beste.

Dankzij gordijnenatelier drenthe hangen de inbetweens mooi afgewerkt en gestreken voor mijn ramen!

Mooie gordijnen

Gemakkelijk webshop, goede service en ondanks de feestdagen snel geleverd,

Zo blij met het resultaat

We hebben nu 2x besteld bij Gordijn24. Beide keren onwijs tevreden over het resultaat. De meet-instructies op de website zijn ook heel duidelijk. De levering is ook snel, zelfs in drukkere tijden. Kortom een echte aanrader!

Snelle service en goede communicatie

Mooie gordijnen

De gordijnen vallen mooi en zijn netjes afgewerkt. Ik kreeg aan de voorkant goed advies via de telefoon. Ik vond het wel vervelend dat het een aantal dagen langer dan de beloofde 10 werkdagen duurde. 10 werkdagen is heel snel maar ik ging er wel van uit omdat het zo helder op de website stond. Wel kreeg ik keurig een mail dat het later ging worden en het betrof de periode rond de feestdagen. Ik had het echter fijner gevonden als ze op tijd geleverd zouden zijn. Bij de verzending ging het nog mis bij de post maar dit is door Gordijn24 zeer goed opgelost.

Snel en goed

Ik ben erg tevreden, het is gewoon wat je wil, goeie kwaliteit gordijnen op een heel redelijke termijn, en goed afgewerkt.

Goede gordijn, mooi afgeleverd

De gordijnen zijn niet duur, maar wel van goede kwaliteit. Het zijn geen douchegordijnen, terwijl je dat risico wel zou kunnen lopen bij deze prijs. Mooi en goed afgeleverd met verstelbare haken. Ik ben zeer tevreden. Zo tevreden dat ik nogmaals gordijnen heb besteld, omdat ik zelf de verkeerde maten had doorgegeven.

Mooi en snel geleverd

Zijn mooie gordijnen goed gemaakt en betaalbaar ben er blij mee.

Alles verliep zoals het hoorde

Gemakkelijk, snel, mooie kwaliteit

2e keer hier gordijnen besteld, beide keren zeer tevreden

Prachtig gemaakt en snelle levering!!!

Mooie stof voor gordijnen in de woonkamer. Snelle levering ben er erg blij mee!!!

Geweldige service

Snelle levertijd en precies op maat

Heb Top gordijnen hangen!

Gordijn24 levert snel en de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

Online bestellen was zeer makkelijk, ook het opmeten is duidelijk uitgelegd. Je wordt op de hoogte gehouden van de verwerking. Zeer op tijd geleverd, goede kwaliteit, goed gemaakt. Ik maak zeker reclame! Dankjewel

Alles op maat en uitmuntend afgewerkt

Snelle levering ook

Gordijnen bij Gordijn24 besteld omdat zij een levertijd van 10 werkdagen hebben. Mijn gordijnen, 6 stuks, zijn zelfs binnen die tijd geleverd! Bij concurrenten minimaal 4 weken levertijd. Contact met de klantenservice verliep vlot en netjes. Wat mij betreft een echte aanrader!

Ik was blij met de coupons om de stof te beoordelen en de gordijnen zijn perfect. Snelle levering: 10 werkdagen, zoals beloofd.

Ik ben zeer tevreden.

De gordijnen voldoen aan de verwachting, ze zijn precies op maat, ze hangen prachtig. Ik had eerst een staal besteld dus wist hoe de stof was. De levertijd was zoals aangegeven. En de prijs is echt goed. Heel erg blij mee!

Enorm tevreden

Goede prijs en kwaliteit. Ik ben zeer verrast erdoor. Jullie zijn zeer zeker aan te bevelen. Top service en kwaliteit

Goede kwaliteit, netjes afgewerkt en snel bezorgd

Geen bijzonderheden, behalve, dat het te lang was. Voor ons een les even van te voren te bellen en de bestelling vooraf door te nemen of alles wel klopt. Verder zijn de gordijnen precies zoals we graag hebben gewild.

snel en netjes

super mooie kwaliteit voor het geld wat het kost.

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.