Snel en accuraat

Snel en accuraat

Super snel en goede kwaliteit

Erg tevreden met mijn bestelling, volgende dag al bezorgd en netjes verpakt.

goed ontvangen

goed ontvangen (alleen dagje te laat)

Keurige snelle levering

Goede website, snelle levering via Transmission. Dat dat via Transmission gaat begrijp ik, maar het pakje was dermate klein dat het goedkoper via PostNL verzonden had kunnen worden als brievenbus bezorging.

Oke

Snel en correct geleverd

correct en conform afspraak

goede website, correcte bevestiging en factuur. snelle leverantie conform afspraak

Snelle correcte levering

Makkelijk te bestellen Snelle levering Prima

Betrouwbaar

Goed bereikbaar Goed contact

snelle levering TOP

TOP

Slechter dan slechtst

Slechtst omdat: irriterende vraag om gesprek tijdens bestelling, geen bevestiging email, geen datum van bezorging,

Goedgregeld

na bestelling van het product wordt alles snel geregeld door het bedrijf de werking van het product is goed

Fijne service denken goed mee naar wens van de klant!

Fijn geholpen en zoeken mee naar gewenste artikelen voor goede prijs!

Uitstekende service en snelle bezorging

Uitstekende service en snelle bezorging

Uitstekend bedrijf met top desinfecterende spullen!

Zeer fijne klanten service gesproken omdat ik ergens niet uit kwam. Nu is mijn pakket bezorgd en keurig verpakt alles en uitstekende bezorging. En natuurlijk de desinfectie flessen. Top! Kan voorlopig voor uit.

Formidabel

Snelle levering helemaal top

Super snelle levering

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd en dat was erg prettig

Prima website, snel geleverd

Producten zijn goed te vinden op de website en werden snel geleverd

Superss

Supers, nu besteld en morgen in huis

Prijs en de levertijd gewoon uitstekend. Bedankt voor de snelle service.

Vriendelijk te woord gestaan bij tel. bestelling.

Bestelling was snel geleverd. En hoewel de dozen nog niet zijn uitgepakt, maar wel een pak handdoekjes bij het apparaat gehouden. Dat was om te zien of het paste en vlgs. mij passen ze.

Nette service en snelle levering

FFP2 maskers besteld voor mijn bedrijf. Goed advies gekregen en ze zijn voorzien van een Nederlands certificaat. Ook prettig! Zeker aan te raden.

Snelle levering, goed advies en scherpe prijs

Ik was op zoek naar een aantal schoonmaakproducten voor mijn beginnende schoonmaakbedrijf. Bij het begin geen idee wat ik kon verwachten omdat ik het bedrijf nog niet kende. Na goed advies had ik een aantal rollen papier besteld, mondkapjes, en alles reiniger. Alles ruim op tijd en zoals beschreven geleverd. Dankjewel voor het goede advies!

Voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting

OP advies van een kennis sterillium besteld. Website prima, bestelling netjes afgehandeld, levering netjes. Enig puntje van verbetering zou een kleinere doos en daardoor minder vulmateriaal zijn.

6 Wormerweg

Almere 1311XB