Eerste bestelling, dus eerste indruk: betrouwbaar, zeer snelle levering.

Bestelling was goed verpakt, levering was zoals beloofd de eerstvolgende werkdag na de besteldag. Toch vrij onverwacht, daar de beloofde email wanneer de producten verzend werden, uitbleef.

Tevrede

Ik ben zeer tevreden

TOP SERVICE!!

Hoogwaardige producten en vooral zeer snelle levering! Erg fijn!

Eindelijk wel een leverancier die de juiste hoeveelheid kan leveren binnen de afgesproken tijd

Ik was opzoek naar wat desinfectie spullen voor mijn bedrijfspand. De site was duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ik heb het bedrijf gebeld want ik had advies nodig. Ik werd netjes te woord gestaan en zij waren enorm behulpzaam. De levering was de volgende dag netjes afgeleverd zoals beloofd. Over de kwaliteit ben ik ook te spreken! Zeker een aanrader.

Afspraak is afspraak

Goed contact met Dhr. Tijsen van Clean Direct. Hij houd je op de hoogte van je bestellingen. Het assortiment breidt zich uit en hij zal er alles aan doen wat niet in het assortiment zit toch te leveren. Goede service en erg klantvriendelijk,

Goede Service

Snelle en goede service

Snelle levering en kwalitatief goede producten

Om 14:00 besteld de volgende ochtend al geleverd. Netje verpakt en hoogwaardige producten.

snelle levering en correct

bestelling was vlug geleverd en de goederen waren ok

Correcte levering.

De klantenservice is ook erg vriendelijk naar mijn mening.

Top!!

Eindelijk...product wat ik besteld had ook daadwerkelijk ontvangen. Na verschillende pogingen bij anderen een kwalitatief verschrikkelijk stinkend namaakgoedje geleverd gekregen. Ik ben dus zeer tevreden over CleanDirect.

Prima afhandeling van de geplaatste order!

Wij hebben een desinfectiezuil gekocht via CleanDirect. De communicatie over de bestelling en levering verliep zeer correct. Bij de levering werd alles netjes gemonteerd en zelfs het verpakkingsmateriaal werd weer netjes afgevoerd! Super tevreden dus.

Super en snelle levering

Ik had op maandag besteld voor 15 uur en had het de volgende dag al in huis. Prijs, kwaliteit is goed in balans!

Supere service en goede know how

Clean direct is erg professioneel in zijn communicatie en advies vwb de producten die ze leveren. Daarnaast zijn ze erg flexibel geweest in het afleveren en plaatsen van de zuilen en andere producten

Top service!

Snelle leveringen en uitstekende producten.

6 Wormerweg

Almere 1311XB