Nette afhandeling

Bestelling kwam later aan dan verwacht, maar dit had waarschijnlijk te maken met Hemelvaartsdag. Ik bestel hier vaker en dit was eigenlijk de eerste keer dat het langer duurde

5 sterren voor de 4 P's: Prima website, Prima producten, Prima prijs en Punctuele levering!

Erg fijn dat je hier de verbandmiddelen waar je niet buiten kunt voor 1/5 van de "normale" prijs kunt aanscaffen!

Kwaliteit producten

Goede hygiëne producten en snelle levering . Uitstekend bezorgd

Goede snelle service

Het pakketje werd heel snel geleverd, prima geregeld.

Alles naar wens

Bestelling geplaatst en er niet lang op gewacht het was er zo Day vind ik goed

Snellen correcte levering van de bestelde producten

Tevreden over de service & de producten

Ik heb van MoliCare materiaal besteld online. Ik had een vraag en vond het heel fijn dat het bedrijf goed telefonisch bereikbaar was.

Goed netjes en snel

heel tevreden

ik ben zeer tevreden over de stappen van bestellen tot leveren

Prima zaak !

Heel tevreden mee, zo besteld en de volgende dag geleverd, niks mis mee.

Snelle levering en betrouwbaar

Goede webshop.

Snelle levering goede prijs

Prima doeken

Makkelijk om contact te leggen en snelle afhandeling!

Zie hierboven

Alles prima

Alles prima: Info op websitebezoek, bestelproces en levering. Aflever adres was anders dan vestigingsadres. Daarover werd ik gebeld met de vraag of dit klopte. Heel attent.

Prima, snel geleverd

De levering en afhandeling waren prima geregeld, net als de vorige keren. Wat ik deze keer een beetje vreemd vond was dat het als "brievenbuspakket" was verzonden (?). Daardoor deed volgens mijn de Track and Trace het ook niet. Maar, het pakket was snel en juist geleverd. Uiteindelijk is dat wat telt voor mij. Dus hoe het ook verzonden was is voor mij niet zo heel relevant. Al met al prima service.

Eenvoudige en overzichtelijke website.

Eenvoudige en overzichtelijke website. Voor mijn gevoel wel duur.

nog steeds niet ontvangen

nog steeds niet ontvangen.

goede producten , goed verpakt

snelle service

Snel, vriendelijk, goede serice

Bedankt! Ik bestel graag mijn spullen bij Cleandirect

Makkelijk bestellen Vlot geleverd

Levering binnen 24u helaas niet waar gemaakt

Op tijd van schrijven een week geleden een bestelling geplaatst. Echter helaas nog steeds de bestelde producten niet ontvangen. Twee dagen geleden contact gehad met klantenservice die wel snel reageerde. Hierna ontving ik een verzendbevestiging, maar ook hier is blijkbaar een vertraging waardoor de producten waarschijnlijk vandaag binnenkomen.

6 Wormerweg

Almere 1311XB