Helemaal top

Niks aan mijn bovenste zin toe te voegen, helemaal top.

Vlot geleverd

Mijn eerste bestelling goed ontvangen. Tweede bestelling geplaatst.

Netjes geleverd

Netjes geleverd

Goede services

Goede en snelle services en zeer vriendelijk

Altijd goed!!

Altijd alles volgens afspraak geleverd en nooit geen problemen.

Goede website en een zeer goede algehele ervaring

Goed verpakt en uitstekend ontvangen en snelle levering

Alles super, wie immer

Modell wurde vorbestellt , bei Lieferung hat alles perfekt geklappt. Bin super zufrieden mit dem Modell!

Spul netjes binnengekregen Snelle service

Alles super,sehr freundlicher Kontakt werde da wieder kaufen.

Modell war super verpackt und alles super geklappt. Bin sehr zufrieden und kaufe da sicher wieder.

Excellent!

My first order with Miniatuurshop, very happy with their service, model was well packed and despatched very quickly, it only took a few days to reach me in the UK. Looking forward to buying my next model from them.

Keurig

ik had een vraag over de bestelling die ik had gedaan, ik werd telefonisch opgebeld,die vraag werd keurig beantwoord, de bestellingen werden keurig op tijd geleverd. Ga zo door!

Mooi product, goede service.

Na betaling was de levering (in het buitenland) zeer snel, keurig met tracking mogelijkheden.

Faultless

Netjes verpakt

Goed en netjes verpakt en bezorgd

Perfect spul

Heel mooie miniaturen trucks

Firma godna polecenia,dobry kontakt,szybka wysyłka,dobrze zabespieczone modele.

Factuur ontvangen,betaald,de volgende dag geleverd

Top service,snelle verzending en afhandeling

Snelle service, netjes en correct verpakt.

UItgebreid assortiment, snelle levering, prima service

Had wat wensen qua aflevering van bestelling waar website niet geheel duidelijk over was. Met vragen hierover zowel via contact formulier als telefonisch Miniatuurshop.com prima bereikbaar. Door eigen toedoen per abuis iets vernield aan product waarop zowaar vlot een reserve deel beschikbaar. Vijf sterren beoordeling is vrij standaard. Wat mij betreft 6 sterren voor deze webshop

Fantastic customer service.

Always a great choice and excellent customer service, top communication and delivery here to my home in the UK. Highly recommend.

Goeie ervaring met leveren

Goeie ervaring en communicatie

Fijne communicatie en voor de gene die het willen of nodig vinden is er snelle levering…product precies zoals omschreven

super goed

heel snel verzonden en goed verpakt

TOP

Top zaak, fijne communicatie, snelle leveringen en alles kloppend en netjes voor elkaar.

Goeder service snel verzonden

Model besteld en na 1 dag bij hun in huis gelijk thuis bezorgd Top verpakt en geen schades

Landmetersveld 219

7327KN Apeldoorn