uitstekende verpakte bestelling

snelle bezorging artikel uitstekend verpakt om beschadiging te voorkomen ik ben heel tevreden over het product van miniatuurshop

WEG GEGOOID GELD { Rectificatie}

HEB VIA SITE EEN JIB GEKOCHT VOOR OP MODEL DEMAG 500-1 op site stond zo goed als nieuw dus ik dat ding voor 180 euro gekocht. Er waren diverse dingen niet in orde en heb dit gemeld. Kort erna belde de eigenaar van de miniatuurshop naar mij en zei dat de verkeerde doos met inhoud naar mij was gezonden. Tevens legde de eigenaar mij uit hoe dit kon gebeuren. De man bood zijn excuus aan en zou ervoor zorgen dat de juiste doos naar mij toe zou worden gezonden. Foutjes kunnen gemaakt worden en snel zoals nu opgelost worden. Je kan zeggen dat de nazorg bij problemen heel goed is. Ik kan alleen maar zeggen goede zaak die snel levert en problemen adequaat oplost. In ieder geval heeft de Miniatuurshop dit voor mij snel afgehandeld.

Excellent service.

My experience was perfect and the staff were very helpful.

Zeer vlotte en correcte afhandeling

Mooie prijzen en super goed verpakt.

Bestelling snel en met zorg geleverd.

Snel en correct

Ik ben heel tevreden. Er wordt snel afgehandeld en gereageerd. Heel vriendelijk en snel verstuurd.

Top , uitstekende service

Top, uitstekende service en snelle levering. betaling ok. Enkel verzending naar buitelend is vrij hoog. Een 10 op 10

Altijd een goede service,en een goed contact.

Persoonlijk,of via mail is het contact altijd zeer fijn. Bestel graag bij Danny.

Great!

Great service!

Top quality and service

Models of excellent quality correct prices useful and polite communication Simply the best

Netjes bedrijf

Netjes verpakt en snel verstuurd volgens afspraak

Prima de lux

netjes correct gewoon top

mijn favoriete modelshop correcte afhandeling ,komt afspraken ,altijd in voor een praatje ,kortom gewoon TOP

komt afspraken na

een geweldige webshop , komt afspraken na

Top netjes en snel geleverd

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service.

Snelle levering en stevige verpakking!

Een duidelijke website waar je goed ziet wat je eventueel bestelt. Verzending van pakket: veel bedrijven moeten daar een voorbeeld aan nemen. Veel diversiteit van modellen. Minpuntje: verzendkosten pas vrij bij een prijs hoger dan € 175.00

Everything is perfekt!!

Everything perfect. One of my favorites in the model trade.

Wilde iets retour sturen, maar wilde dit toen annuleren. Toen werd ik gebeld door de klantenservice waarom en wat er mis mee was. Dit vond ik wel fijn de shop zat er gelijk bovenop. Hierna nog even een kort fijn gesprek gehad. Ik zou de winkel zeker aanbevelen. En ga hier zeker ook vaker bestellen, vanwege een mooie en logische website. Maar al helemaal door de goede service. Met vriendelijke groet, Navajo Rühl

Everything was fine.

Everything was fine. I will still buy here, thank you.

Perfekt, schneller Versand, gerne wieder

Perfekt, schneller Versand, gerne wieder

Goede en correcte afhandeling

Als zeer profesioneel en goede afhandeling

Goede snelle service en levering.

Vriendelijk en goede service

Vriendelijke ontvangt , netjes geholpen. Tijd voor praatje Leuke aanbeveling voor andere kopers.

goed tot prima.

Zeer mooi model van schenker zweden. Ik zag meerdere modellen alleen jammer dat die er niet meer zijn of uitverkocht.

Landmetersveld 219

7327KN Apeldoorn