Snelle en goede service

Snelle en goede service. Goed verpakt en snel verzonden.

Nette en correcte verzending.

Het was voor mij de eerste keer dat ik online een product heb gekocht bij Miniatuurshop. De afhandeling verliep soepel, en de manier waarop het verzonden is, is ook zorgvuldig gedaan. Alleen door de slechte weersomstandigheden liet PostNL op zich wachten, maar dat mag de pret niet drukken.

in een woord geweldig

top service , snelle levering . zeer klantvriendelijk

Vlot en goed!

Bestelling supersnel geleverd.

Snelle levering van de bestelde modellen

Schaalmodel snel ontvangen hij was heel en goed ingepakt helemaal het geld waard aleen verzend kost beetje duur en niet bij prijs inbegrepen

Snelle levering en duidelijke website.

Mooie overzichtelijke website met goede prijzen. Duidelijke omschrijvingen en snelle levering in prima verpakkingen. Kortom, een shop/site om zeker in de toekomst terug te komen

Perfect!

Nice shop, ordering is easy, models came in perfect condition. Very fast shipping, models were packed carefully. Very happy with this deal, thank you!

ja goed

x

Snelle service, goede communicatie.

Netsjes en snel heb ik mn schaalmodel ontvangen

Het schaalmodel heb ik snel ontvangen en netjes. Geen schades aan het model.

Goede communicatie en snelle, correcte levering.

Mooi model

Alles netjes geregeld

Ruime keuze

op deze site een vespa model besteld. Ruime keuze en snel geleverd. Echt een aanrader

Topproducten en snelle levering!

Topproducten en snelle levering!

Model snel geleverd en heel goed verpakt.

aanrader waard

top alles goed en vlot verlopen zeker een aanrader

Landmetersveld 219

7327KN Apeldoorn