prima service

keurig afgeleverd

Fast delivery excellent shop to buy from.

Model well packed A1 shop to buy from

Correcte en goede behandeling van de klant

Product was top verpakt, zo hoort het. Communicatie met techno was perfect. Product in pre-order besteld, was er sneller dan verwacht. Een top zaak!

Seamless purchase and delivery

Absolutely brilliant thanks items as described super quick shipping from the Netherlands to Scotland UK order placed Saturday afternoon and delivered to me on the Thursday, will definitely use again

Vendeur au top

Je suis satisfait vendeur sérieux

Snelle bezorging

Snelle Bezorging, Erg mooie 1:50 modellen,

Goeie service

Sehr schnelle Lieferung und sicher verpackt !

Respektvoller Umgang und gute Kommunikation.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Great

Good clear website. Pleasant to deal with.

Een goede ervaring

Het bestelde modellen zijn netjes en stevig verpakt voor transport en waren daardoor goed aangekomen ik ga hier zeker nog meer bestellen

super

Gewacht tot hij online stond en dan direct besteld en was de volgende dag al in huis, en super netjes verpakt!

ik ben heel netjes geholpen.

ik ga vast nog meer hier kopen

Geweldige service

De service van Miniatuurshop.com is geweldig. Artikelen worden goed verpakt. Is er iets met een bestelling dan word je keurig gebeld en vriendelijk op de hoogte gehouden.

Uitstekend.

Pakketje netjes ingepakt en ontvangen. Netjes op de hoogte gehouden van de aflevering.

Volledig tevreden!

Uitstekende service.

Wederom helemaal top!!!

Ik heb na al de keren dat ik modellen bestelde en ontving alleen maar erg goede ervaringen, zodanig dat ik Minitatuurshop.com wederom van harte aanbeveel. Het begint al bij een heldere overzichtelijke site met mooie foto's. Bestellen, betalen en status van de bestelling wederom duidelijk en overzichtelijk. Pre-order plaatsen ook goede ervaringen mee, na een aanbetaling een factuur en bij ontvangt in Apeldoorn ontvang je een mail met de mededeling dat model gereed is voor verzending met een factuur waarop (uiteraard) het restbedrag staat....model(len)ontvang je trouwens zeer degelijk verpakt. Voorts zelf een aantal keren in Apeldoorn geweest...supervriendelijke eigenaar die weet waar hij over praat, van mijn part 10 sterren!

Excellent

first order from you. not disappointed at all. Fast shipping..careful packaging. I highly recommend you

Super en netjes geholpen.

En dan nog zo vlak in de buurt!!!

Ik heb hier twee keer besteld

Vrijwel onmiddellijk verzonden en dag na bestelling al geleverd in België. Truck was goed verpakt. Minpuntje, 15€ verzending is wel vrij duur.

Goed contact

Top service en contact

Prima, correct bedrijf

Zijn correct in facturatie en levering

Miniatuur is perfect aangekomen en was goed verpakt

Duurde ff wat la ger door de feestdagen,maar t model is perfect aangekomen. Was ook netjes verpakt..

Top levering van Tekno top model.

Eerst telefonisch contact gehad. Sympathiek te woord gestaan en daarna via website bestelling geplaatst van Scania Vabis, trekker oplegger van Rynart. Prachtig gedetailleerd model, perfect verpakt toegezonden gekregen. Ben nu nog op zoek naar Volvo N88 tandemasser trekker.

Landmetersveld 219

7327KN Apeldoorn