Service zoals het hoort!

Prima kwaliteit en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Professioneel

Mooi en goed verpakt. Vlees.zag er top uit maar smaakte ook goed. Ophalen was gemakkelijk en het winkeltje zag er smaakvol uit. Klasse

Gewoon goed

Snelle levering van goed vlees.

Prima kwaliteit en goede bezorging

Diverse stukken vlees besteld. De kwaliteit is prima. De bezorging fantastisch. Het vlees wordt vacuum verpakt aangeleverd in een isolerende verpakking. Om het op temperatuur te houden zijn bovendien nog koelelementen toegevoegd.

Heerlijk Mals

Heerlijke biefstukjes je hoeft niet naar Loetje te gaan

Zeer positief

Vorige week mijn eerste vleespakket ontvangen. Alles netjes verpaks (gesealed) en in een koeltas met koel elementen. Het feit dat ik niet thuis was en het dus even op me moest wachten in de hal, maakte helemaal niet uit. Het vlees was prima gekoeld. Ook de kwaliteit is erg goed. Voor mij geen supermarkt vlees meer (met toegevoegd water).

Beste kwaliteit ooit .. top restaurant niveau

Ik had chateaubriand MRIJ VAN PIET voor 'slow' cooking op de BBQ. Van diverse slagers (in het land) mooi vlees gehad, maar dit stuk (800g) was het mooiste in de afgelopen 5 jaar sinds we BBQ als hobby hebben (Ja, ook in de winter!)

Lekker vlees goede kwaliteit

Prijs en kwaliteit van het vlees is boven verwachting, super goed zelfs. Vlees is lekker mals en smaakt zeer goed. Ik ben tevree en zeker een aanraden voor iedereen die van lekker vlees houdt voor een goede prijs!

Doen alles goed

Onlangs voor het eerst vlees (spareribs) besteld. Wordt super goed verpakt met koelelementen en je wordt perfect op de hoogte gehouden wanneer het wordt geleverd. Gewoon top.

Eerste ervaring is super

Via Tiktok heb ik jullie gevonden. Via de website mijn eerste bestelling gedaan. Heb het product nog niet bereid maar daar ben ik niet bang voor. Proces van bestellen tot leveren is super. Morgen ga ik de kwaliteit ervaren

Heerlijk vlees, geweldige service

Eerdere bestellingen hebben altijd prima vlees opgeleverd en werden op tijd bezorgd. Bij mijn laatste bestelling heb ik de leverdatum laten veranderen. Echter, er is toch op de oorspronkelijke datum geleverd. Hierover is contact geweest en Nice to Meat heef dit boven verwachting opgelost. Kortom: het vlees is super en de klantenservice ook. Ik ga zeker vaker bestellen.

Bestellen van top producten

Gaat eenvoudig levering volgens afspraak en met zorg verwerkt en verpakt kortom perfect geregeld

Niet helemaal de kwaliteit die ik had verwacht....

Bestelling via de website geplaatst om enkele dagen later op te halen. Het bestelproces verliep soepel en snel. De bestelling lag keurig verpakt en gekoeld klaar op de afgesproken afhaaldag. Over de kwaliteit: - Ossenhaaspuntjes: heerlijk mals en prima van smaak - MRIJ hamburger: te zout, harde stukjes en behouden niet hun vorm van hamburger - Classic Selection kogelbiefstuk: middelmatige kwaliteit. Ik vind de kogelbiefstuk van de Vomar lekkerder. Deze is ook platter van vorm en daardoor beter te bereiden

Wat een feest op je bord! Een aanrader.

Goed geholpen door David. We hebben genoten.

Heerlijk gegeten

Gourmet schotel besteld en was verrukkelijk! Volgende x zeker weer

Super service super product

Bestellen ging makkelijk en alles was overzichtelijk. Bij het afhalen super vriendelijk geholpen. Alles echt keurig verpakt in stevige doos met isolatie folie en cool packs. Bizar goed verpakt. De producten smaakten fantastisch!

Met ervaring bedoel Ik de smaak van de producten en het adviseren van medewerkers in de winkel.

We hebben genoten van de heerlijke cote de boeuf

Super goed vlees!!

Ik had de dik bevleesde spare ribs besteld. Levering was top! Het vlees was echt super goed en de bereidings tips online waren ook heel goed. Kind kan de was doen.

Prijzig, maar kwaliteit

Mijn eerste bestelling bij Nice to Meat is goed bevallen. Een lekker stukje vlees en wat rubs. Of het echt de moeite waard is om hier te bestellen (prijs-kwaliteit) kan ik nog niet goed beoordelen. Maar vooralsnog zeker het voordeel van de twijfel.

Great Tomahawks

Voor 2e kerstdag hadden we een aantal tomahawk steaks besteld. Deze heb ik op de BBQ klaargemaakt en "De Steaks" waren super! We gaan zeker weer bij Nice To Meat bestellen voor onze volgende winter BBQ!.

Heerlijk en betaalbaar

Keurig verpakt. Heerlijk en mals vlees. Vriendelijk personeel.

Over heerlijke vlees aan de short ribs, aan een aantal zat een te grote vetrand. Fijn geholpen bij het afhaalpunt. Kon zelfs een dag eerder de bestelling ophalen.

Prima vlees

Fijne afhandeling, op tijd en makkelijk af te halen

Easy fast and friendly

I will definitely recommend to everyone. You guys are awesome and your meet is outstanding

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreek bij de bier in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor u geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japanse en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig uw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.