Het vlees was perfect en en in de winkel werd ik zeer goed geholpen toen ik een goede bijpassende rub wilde hebben.

Prachtig vlees

Heel mooi vlees ! Kalfs snitzel is ook heerlijk

Geweldig.

10 uur naast de bbq gezeten om dit te krijgen. https://youtube.com/shorts/ADUZI-rshKw?feature=share Graag tot de volgende keer Groet Danny

Snelle levering, goed vlees!

Vlees zat goed vacuüm verpakt en gekoeld! Goed vlees voor een eerlijke prijs

Altijd weer mooie stukken vlees!

Duidelijke plaatjes en instructie’s altijd een feestje

netjes en snel

Goede kwaliteit en snelle levering

Lekkere angus hamburgers en worsten

Gewoonweg heerlijk.

We wisten al dat jullie lekker en goed vlees hadden, maar de familie heeft heerlijk gegeten.

Heerlijke en goede producten.

Super goede kwaliteit vlees.

Prima ervaring gehad

kan ik nog niet weergeven, zie hieronder

Ik kan nog geen volledig feedback geven op het product omdat de event (bbq) nog moet plaatsvinden. Het enige wat ik tot nu toe kan aangeven is dat de communicatie met het product niet klopt. Ook bij de bestelling van de masterclass bbq krijg ik reacties alsof ik vlees had besteld met levertijden etc.

Goede service, fantastische producten.

Wat ik zeg. Goede service en fantastische producten.

Snel besteld en snel geleverd

Dag van te voren besteld en de volgende dag netjes geleverd. Zelf netjes een tijd indicatie voor levering. Misschien 1 minpuntje, verpakking van 1 sparerib was niet goed vacuüm getrokken en hier zat nog lucht in.

Geweldig produkt

Goede kwaliteit voor een goede prijs op een verantwoorde manier verpakt in verstuurd meer dan goed

Topvlees, perfect afgeleverd

Heerlijke Cote de Boeuf van Piet, beter is er niet!! :-)

wanzig lekker

De wagyu en Amerikaans BBQ pakket waren top Doen wij zeker nog een keer. Vriendelijke groet Jan v.d. Lans. P.S. groetjes aan Piet.

Mooie zaak en leuk geholpen

Procureur mooi gesneden,

Goed verpakt en smaakvol

Snelle goede levering

De titel zegt het al, verder mooi en goed vlees. Gekoeld geleverd.

Geweldig vlees, snel geleverd

Heerlijke voorgaande spare ribs voor een verjaardagsfeestje geregeld en dat was punten pakken! En supersnel klaar heeft iedereen kunnen genieten.

Topkwaliteit

Een top stuk vlees voor een goede prijs. Manier van verpakken professioneel.

Goede kwaliteit en service

Mijn bestelling is zeer goed verpakt geleverd in een koeltas met koelelementen. Lekker en vers vlees. Het vlees smaakte na bereiding op de bbq uitstekend en zoals je verwacht van een goed stuk vlees. Ik heb vaker vlees besteld op internet, Nice to meat levert duidelijk meer. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Bbq workshops geboekt

Vorige week een bbq workshops geboekt voor 3 juni. Krijg je een mail met de bestelling komt morgen je kant op… daarna verder niks meer gehoord. Communicatie kan beter

Service is goed

Bestelling ging vlot online afhalen ging ook soepel Helaas was er te kort aan gewicht verzonden Customer service heeft goed gereageerd en een credit gegeven

Mooi vlees

Klein puntje van aandacht, ik had het Amerikaanse BBQ pakket besteld, maar het vlees was allemaal Hollands land van herkomst.

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreek bij de bier in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor u geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japanse en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig uw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.