Prima vlees

Mooi vlees, eenvoudig te bestellen en snelle levering.

Super service

Snelle levering. Ze liggen op de Egg..Ziet er prima uit. Heerlijk.

Makkelijk bestellen, lekker vlees

Er is ruime keuze, het is lekker én goed vlees . De levering gaat ook perfect. Nou maar hopen dat het lamsvlees goed in de smaak valt bij de familie!

Fantastisch vlees en service. Aanrader Nice to meat Academy!!

Nice to Meat leren kennen via de Nice to Meat Academy op locatie Almere. Heerlijk 1e klas restaurant vlees beschikbaar ook voor particulieren

Supergoed geprijst, hele goede service.

Heerlijke procureur voor op de kamado, na 9 uur low en slow, heerlijke pulled pork. Hele goede kwaliteit l. De spareribs volgen komend weekend. Alles goed verpakt met ijsblokken om het goed koel te houden

Zeer goede afhandeling heerlijk vlees

Zeer goed vlees perfecte afhandeling

Het vlees werd supersnel bezorgd in gekoelde en bevroren toestand. Goed verpakt en precies op het aangegeven bezorgmoment!

Smooth service

Good quality meat, with properly planned and timely delivery. Portfolio on the site could be slightly bigger, but there is still plenty to choose from.

Wat een service en kwaliteit

Delicious

Alles ging perfect.

Mooi vlees en goede bezorging!

Mooi vlees, geweldig verpakt en goed bezorgd!

Lekker vlees, snel geleverd

Goed vlees en goed gekoeld verpakt

Mooi vlees besteld en gekregen voor schappelijke prijs

Netjes verpakt en op tijd! top service!

Gemakkelijk te bestellen en snelle service! nu nog ervaren naar de kwaliteit van het vlees

Mooie spare ribs

Waren mooie dik bevleesde spare ribs alles stond klaar bij afhalen

Geweldig!

De spareribs en procureur waren geweldig en zeer goed gelukt op de BBQ met behulp van de recepten. Bedankt en tot snel.

Heerlijk vlees en super goed geleverd

Website mag iets overzichtelijker

Goede, mooie producten. Netjes bezorgt en goed bevroren. Zeker een aanrader.

Heerlijk!

Ik heb nog niet alle producten van mijn laatste bestelling gebruikt. De lamsschouder en kalfsoester waren enorm genieten. Ik verwacht dat we van de andere producten ook heerlijk gaan smullen. Alles was keurig verpakt en levertijdstip was goed te volgen.

Waanzinnig goed vlees!

Vlotte bezorging, alles netjes verpakt. Prijs / kwaliteit is uitstekend!

Bbq the best moet nog worden uitgevoerd

Web site duidelijk. Duidelijke betaalmogelijkheden. Al het andere zal ik mijn commentaar geven als wij op 3 juni de workshop hebben gehad.

Geheel naar verwachting

Producten van mooie kwaliteit en ontvangen in uitstekende conditie betreffende temperatuur en verpakking

Heerlijke biefstuk

Nvt

Hele goede ervaring

Goede kwaliteit, juist verpakt, prima bezorging.

Super vlees, super levering

Het vlees was mooi en smaakvol. Prijs kwaliteit waardig! Wij gaan absoluut vaker vlees afnemen.

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreek bij de bier in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor u geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japanse en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig uw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.