Jk heb de ervaring dat alles goed is gegaan. Er was niets op aan te merken.

Redelijk

Ik ben het op onderdelen niet eens met het aangegeven label. Deuren en muren zijn m.i. niet goed beoordeeld.

uitstekend

keurige omschrijving en zeer duidelijk

Ze hebben alle tijd ervoor genomen en onderzoek verricht. We zijn erg tevreden met Daniel die openstond voor communicatie. Ondanks een initiële slechte start een goede afloop. Het blijft jammer dat de overheid erg beperkt is met het behandelen van zo'n energie rapport. Ala met al is onze klacht erg goed afgehandeld.

Goed en deskundig.

De mensen gingen goed en deskundig aan het werk. Alles verliep snel.

doelgericht, deskundig en vriendelijk

telefonische afspraak verliep vriendelijk en vlot. snelle afhandeling, zoals afgesproken binnen 5 werkdagen advies.

Inspectie

Na een ietwat moeilijke start toch een betere score. Met dank aan Rudy Faber toch nog alles opgelost.

Kundig

kan de brief niet kopiëren, wil het resultaat graag op papier hebben.

Vlotte resultaat na aanmelding. Grondige controle Er is gedaan wat was beloofd! Wil wel graag de mogelijkheid hebben om het resultaat (nadat ik heb betaald) te kunnen uitprenten.

Snel , vriendelijk , op afgesproken tijd, kompleet.

Na aanmelding snel afspraak kunnen maken, binnen twee dagen metingen verricht, binnen vijf werkdagen rapport binnen.

Snel en correct de energie label geregeld.

Zeer tevreden over de dienstverlening. Uitstekend en uitgebreid rapport/label ontvangen.

volgens verwachting

afspraken nagekomen, geen bijzonderheden

Keurig aan de afspraken gehouden.

Alles netjes afgehandeld

Word vriendelijk te woord gestaan en verteld wat ze doen.

Ik ben er erg tevreden over. Krijgt op tijd bericht van de uitslag.

Binnen had uur klaar

Aanbouw wordt ook meegenomen Wordt niet verwarmd en is berging/ opslag Daardoor krijg je een lager energie label Isoleren heeft mijn inziens geen zin. Is geen woonruimte

Erg positief

Was vriendelijk rustig en kende zijn vak. Gaf mij het vertrouwen dat er een goed oordeel word genomen.

Uitstekende ervaring

Snel en vakkundig geregeld

Positief

Tevens positief.

Betrouwbare inspectie

Betrouwbaar en zorgvuldig.

Vakkundig onderzoek

Snelle afspraak en goed gedegen rapport

snel en correct geregeld

snel en correct geregeld

De meneer ging serieus te werk, zo weet je wat je aan de woning hebt.

Goed en tevreden

Goed gedaan en tevreden voor een ander een aanrader

Zeer goede ervaring

Deskundig personeel en een tevreden afwikkeling

Keurig

Een zeer deskundig, vriendelijk en aardige man

Lange Marktstraat 1

8911AD Leeuwarden

Over Energie inspectie

Energie Inspectie helpt met het verduurzamen van vastgoed. Met een team van ervaren energie adviseurs en consultants, helpen wij particulieren, overheidsinstellingen en bedrijven met het verkrijgen van inzicht in hun energierekening en de mogelijke energie bespaarmaatregelen. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is uitgegroeid naar een team van meer dan 25 werknemers. Vanuit het kantoor gevestigd in Leeuwarden bedienen wij heel Nederland. Energie Inspectie wordt gekenmerkt door een nuchtere, Friese, laagdrempelige en oplossingsgerichte aanpak. De afgelopen jaren heeft Energie Inspectie een grote bijdrage geleverd aan het verduurzamen van vastgoed. Denk daarbij aan het verduurzamen van 25.000 huurwoningen en duizenden particuliere en zakelijke objecten. Waarbij in de uitvoering de nadruk heeft gelegen op het isoleren van de gebouwen en het verbeteren van de technische installaties. Ons doel is om klanten aan de hand van haalbare plannen en concrete maatregelen energie te laten besparen en een duurzaam klimaat door te geven aan de volgende generatie.