Lekkere koffie en goed voor de wereld!

Met deze koffiebonen zet ik elke dag de lekkerste koffie! Ik heb er elke dag veel plezier van en ik vind het belangrijk dat het merk een duurzame en sociale impact heeft. Ik zal Moyee aan iedereen aanraden!

Heerlijke feelgood koffie!

Super service en een goed verhaal. Genieten met respect voor de makers.

Koffie met karakter

Moyee koffie is eerlijke en heerlijke koffie. De koffie is duidelijk geen fabriekskoffie en omdat je kunt kiezen uit verschillende soorten, is het nooit een eenheidsworst - sorry: koffie. Moyee koffie heeft dus echt karakter!

hartverwarmende visie

de koffie is zeer smaakvol en het feit dat de koiffieketen zo duurzaam mogelijk is verterkt die mooie smaak.

(H)eerlijke koffie

Ook thuis genieten van supergoede koffie!

• Duurzame en sociale impact

De FairChain koffie van Moyee gun ik elke koffie liefhebber! Een mooi bedrijf met een fantastisch initiatief en dan ook nog zulke heerlijke koffie. Er is werkelijk geen reden om Moyee links te laten liggen. Persoonlijk vind ik de Ethiopische koffies het lekkerst omdat ik van koffie hou die mild is qua sterkte maar rijk is aan smaak. Maar ook voor de sterkere koffies ben je hier aan het goede adres. Moyee heeft voor elk wat wils!

Heerlijke en eerlijke koffie

Heel erg lekkere koffie, vol van smaak en je doet ook nog eens iets goeds voor de wereld :-)

• Duurzame en sociale impact

Lekkere koffie, goede prijs en snelle levering.

Ik koop regelmatig koffie bij verschillende leveranciers. Dit is zeker de favoriet.

Heerlijke en vooral eerlijke koffie elke 3 mnd thuisbezorgt

Al een tijdje mag ik genieten van de heerlijke koffie van Moyee. Gewoon ouderwets gezet met een filter. Koffie zonder bijsmaak omdat de koffieboeren een goede pijs krijgen voor hun product. Iets wat heel normaal zou moeten zijn maar helaas nog vaak genoeg niet gebeurd. Ik probeer als consument steeds vaker bewuste keuzes te maken en Moyee helpt daarbij.

Heeeerlijjjjk !

Ik hou van de pure smaak van koffie. Dat heb ik na jaren zoeken gevonden bij Moyee. Bij iedere kop koffie ben ik blij en denk ik wat een lekkere koffie ! ( bij andere merken had ik de associatie met aangebrand of oude kranten geur)

Heerlijke eerlijke koffie!

Superlekkere koffie, in verschillende sterktes verkrijgbaar. Fijn is ook het abonnement, nooit meer zonder koffie.

• Duurzame en sociale impact

Alle koffies van Moyee zijn de moeite waard

of je nu zin hebt in een straffe bak of een complexere smaak: Moyee heeft het!

• Duurzame en sociale impact

Heerlijke eerlijke koffie. Een bakkie genieten!

Al vele soorten en mailingen geprobeerd en ze bevallen allemaal zeer goed qua smaak en intensiteit. Ook snel geleverd!

• Duurzame en sociale impact

Heerlijke duurzame koffie en uitstekende service

Koffie met echt impact. Al redelijk wat bestellingen gedaan en altijd snelle levering van goede koffie

• Duurzame en sociale impact

Heerlijke en eerlijke koffie!

Héérlijke koffie

Echt heerlijke koffie, en dan met name de Triple! Perfect voor elk moment van de dag, als ik de zak alleen al ruik ben ik in extase: het ruikt serieus naar chocolade! Niet te bitter qua afdronk, gewoon een lekker bakkie. Het fijne is dat je zonder schuldgevoel koffie kan drinken omdat je weet dat de boeren een eerlijke prijs krijgen. Win-win dus!

Lekkere koffie.

Telkens een andere koffie. Ik moet nog even uitvinden welke mijn favoriet is.

• Duurzame en sociale impact

Heel goed concept maar lokaal branden doet af aan de smaak

Ik steun het concept van Moyee zeer. Echter ik merk dat er te veel tijd tussen branden en consumptie zit. Dat beïnvloed de smaakbeleving. Zelf ben ik heel kritisch als het om smaak gaat, een ander zal het misschien geen bezwaar vinden.

• Duurzame en sociale impact

Proef Moyee Coffee en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Mijn hele leven dacht ik dat ik koffie dronk, totdat ik Moyee Coffee tegen kwam. De smaak van Moyee heeft niets te maken met reguliere koffie's. Je kunt het ook nauwelijks uitleggen, je moet het echt proeven. Sinds ik koffie bestel bij Moyee, bestel ik meestal meer zodat ik mensen kan laten proeven en beleven wat ik niet in woorden uit kan drukken.

• Duurzame en sociale impact

Fantastische koffie met een eerlijke keten

Goedkoop is ie niet, maar als je het proeft ben je verkocht. Dan is het ook nog eens zo dat de opbrengst van de koffie eerlijk berdeelt wordt over de keten. Win win!

• Duurzame en sociale impact

Heerlijke én eerlijke koffie waar je blij van wordt!

Mooi initiatief, transparant, origineel en verrassend. En dan ook nog heerlijke koffie. Dan wil je toch niets anders meer.

Lekkere, smaakvolle koffie

Verschil met supermarktkoffie is navenant. Aan Moyee-koffie verslingerd sinds ik het voor het eerst prive bestelde tijdens begin lockdown (op kantoor wordt deze koffie ook 'geschonken', maar wist niet dat het van Moyee was.). Een zeer goede keus, regelmatig acties en ook andere dingen in het assortiment (chocolade etc.) zijn meer dan de moeite waard.

• Duurzame en sociale impact

Heerlijke, duurzame koffie, waarvoor de boer een faire prijs ontvangt. Na bestelling binnen 2 dagen in huis.

• Duurzame en sociale impact

Koffie met goede smaak en goed gevoel

Jammer dat ik geen proefabonnement kon geven als cadeau ... idee ?

Verrassend heerlijke koffie

Verrassend heerlijke koffie