Cadeau is leuk ontvangen !

Prima ervaring. Zelfs de maat had ik goed ingeschat voor mijn partner.

• Wat vond je van de service van Savah?

Elke maand een cadeautje speciaal voor mij

Bij Savah heb je 2 keer een verassing, de eerste keer als de keuze in je mailbox verschijnt en de 2e keer als het pakketje met de post komt! De eerste 2 setjes zijn erg mooi en zitten perfect. Ik ben benieuwd naar de volgende en kan eindelijk alle oude niet passende bh's en ondergoed wat ouder is dan mijn kinderen wegdoen!

Zit als gegoten!

Ik was erg benieuwd of de bh net zo goed zou zitten als dat ik gewend ben van mijn andere bh’s en het zit echt als gegoten... ik kan iedere keer niet wachten tot het uit de was komt en dat ik het weer aan kan trekken

Mooie set!

Deze maand mijn tweede box mogen ontvangen. De eerst was niet helemaal mijn stijl maar zat wel perfect. Toch nog maar een keer mijn stijl aangepast en met mijn tweede box ben ik enorm blij wat een prachtige set!

• Wat vond je van de service van Savah?

Het uitpakken van de eerste box was serieus een feestje, voelde echt als een cadeautje. Voor de eerste box heb ik gekozen voor de mysterie box dus was zeer benieuwd, ontving een prachtig wit setje (had ik zelf nooit uitgekozen) pasvorm was perfect en zit echt heerlijk. Ik kijk uit naar de volgende box.

• Wat vond je van de service van Savah?

Heel blij met het maandelijkse kadootje voor mijzelf

Inmiddels 2 setjes mogen ontvangen. Heel blij met de kwaliteit en pasvorm. Wel spannend wat ik heb tot nu toe elke keer de Mysterie box besteld. Leuke setjes gekregen, wel telkens wat ik zelf niet zou hebben gekocht. Spannende setjes net buiten m'n comfortzone maar wanneer ik ze draag voel ik me supersexy. Ik kijk al weer uit naar mijn volgende box.

• Wat vond je van de service van Savah?

Mijn eerste box in december ontvangen, helemaal weg van. De verassingsbox bevatte en set die helemaal bij mij past, maat was perfect. Ik kijk nu al uit naar de volgende

Heel tevreden

Bestelling optijd en netjes binnen gekregen, lingerie pasta goed en heel mooi en goede kwaliteit.

Niet happy!

In het begin moet je een paar keuzes maken. Ik had gekozen voor voorgevormd & push up, uiteindelijk kreeg ik een niet voorgevormde bh. Contact opgenomen en er kwamen alleen maar excuses en het was allemaal maar vaag en zelfs een beetje aanvallend. Het keuze menu is gewoon heel onduidelijk en als je nou een verkeerd setje heb van 10,- euro. Maar ik betaal hier uiteindelijk bijna 60,- euro voor. Ik had heb hier een naar gevoel aan overgehouden en het abonnement stop laten zetten. Dit soort dingen moeten een feestje zijn en dat was het voor mij helaas niet.

Mooie lingerie

Mooie lingerie, waarbij heel specifiek je voorkeur kan worden doorgegeven.

• Wat vond je van de service van Savah?

Hele leuke set binnen gekregen via de mystry box. Wat is dit een geweldig leuk ding een echt kadootje voor jezelf

• Wat vond je van de service van Savah?

Top! Super pasvorm en mooie kwaliteit

Ik had de verrassingsbox en werd verrast met een supermooi wit kanten setje!

Super leuke mystery box

Heb me laten verrassen, en ben zeer tevreden!

• Wat vond je van de service van Savah?

Ik was er super blij mee dat de eerste binnen kwam!!! En kan niet wachten tot ik box 3 mag uitzoeken!!!! 1 woord: fantastisch savah!!!

• Wat vond je van de service van Savah?

Super leuk om een mysterie box te ontvangen

• Wat vond je van de service van Savah?

Hoge kwaliteit met de juiste klantenservice

Box 3 komt er alweer bijna aan en ik kijk er naar uit. Wat een fijn cadeau voor mijzelf, vaak vergat ik wel eens mijzelf een cadeau te geven. Nu wordt dit gedaan en met een fijne klantenservices, persoonlijk en benaderbaar! Top!

• Wat vond je van de service van Savah?

De stijl kwam helaas niet overeen

Gelukkig is de kwaliteit van de set erg hoog, daar ben ik blij mee. Ik was wel teleurgesteld omdat ik heb aangegeven dat ik een sexy setje wilde en ik kreeg een terracotta/roestige bh met een paar bloemen aan de zijkant, dat vond ik totaal niet sexy maar erg simpel.

Lekker makkelijk

Twee keuzes of een magic box Verassend kadootje voor je zelf

Geen grote maten!

Ik dacht he wat leuk!!! Dat ga ik doen! Bezig met account compleet maken! Zit mijn maat er niet tussen

• Wat vond je van de kwaliteit van de lingerie van Savah? N.v.t.
  • Wat vond je van de service van Savah? N.v.t.

Een prachtig setje

Ik vond het jammer dat ik de kleuren niet specifieker kan kiezen. Ik kreeg nu de keuze uit een wit of bruin setje. Nu vond ik de witte gelukkig prachtig, maar alle warme kleuren staan mij totaal niet. Voor de rest vond ik alles echt super; goede kwaliteit, snelle bezorging en een prachtige verpakking. Bedankt.

• Wat vond je van de service van Savah?

Waar is het beloofde welkom cadeau

Best wel een leuk setje. Zit ook goed. Alleen jammer dat het welkom cadeau voor vroege subscriptions van 2 extra broekjes niet werd waargemaakt. Er zat een nacht hempje bij die ik liever niet had gehad. Ik kijk het nog 1 setje aan en als ik daar niet blij mee ben dan stop ik

• Wat vond je van de service van Savah?

Ik ben super blij elke maand weer pasvorm is perfect dmv mijn opgegeven maten ik was een beetje huiverig omdat ik niet een doorsnee maat heb. Ik heb namelijk best een breedte decolleté en was bang dat de beugels in me oksel waar mijn borst wat dieper begint zou gaan prikken maar totaal geen last van. Elke maand kijk ik uit naar een prachtig setje.

• Wat vond je van de service van Savah?

Een sensatie op je huid vanuit een prachtige doos thuis bezorgd

Het lingeriesetje is van prachtige stof en kwaliteit die fijn op je huid aan voelt. Het wordt geleverd in een hele mooie verpakking. Een echt cadeautje aan jezelf ❤

Mooie passende lingerie

Supermooi setje ontvangen van hele goede kwaliteit. Behulpzame en vriendelijke klantenservice.

Wauw!

Alsof je een cadeau uitpakt! Prachtige set! Kijk uit naar de volgende!

Irenelaan 10

6713MX Ede

Over Savah

Savah. De eerste maandelijkse lingeriebox van Nederland. Voel je zelfverzekerd. Draag elke dag een compleet setje lingerie. Topkwaliteit BH's (70A t/m 85D) met bijpassende string of hipster. Gratis thuisbezorgd, zonder gedoe.