TOPPERTJE

Makkelijk opzoeken op de site , makkelijk bestellen , vlot geleverd .

Ik had wat besteld en het werd de volgende dag geleverd!!

Super en een goede prijs ook

positief

duidelijke site geen verassingen top

snel en overzichtelijk bestellen

snel besteld en snel bezorgd

dit is eerste besteling

geen idee, maar weet dat alles positif is

Snel en gemakkelijk bestellen

Overzichtelijke site en heel verschillende artikelen

Super geregeld

zaterdagmorgen nieuw account aangemaakt en bestelling geplaatst. Direct reply op mijn account en de bestelling. as dinsdag komt mijn bestelling al binnen

De eerste keer dat ik bij u bestelde, maar zeker niet de laatste keer.

Prima kwaliteit, goede service!

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit!

Mijn waterijsje zijn allemaal in 1 stuk aangekomen, Het is zo delicaat om te vervoeren,Maar het was super ingepakt, mijn dank hiervoor.MVG.AR

Snel

Wat er staat 12u besteld morgen in huis

Goede prijs en snelle service

Duidelijke bestelprocedure

Het was helder, maar de aanbieding waar ik van profiteerde stond niet in de lijst met vergelijkbare aanbiedingen

makkelijk en snel

altijd goede service. Moet wel zeggen dat de blikjes vaak gedeukt aankomen.

snelle leveringen top producten

Snelle levering, fijn contact en producten zijn top voor een fijne prijs.

Snelle levering ook voor particulier

Als je op zoekt bent naar specifieke producten is het fijn als je deze ook makkelijk als particulier kan bestellen.

PRIMA

Snelle levering.

Goed assortiment met nette prijzen

Makkelijk bestellen

goed en snel

Lekkerste chocolade

De chocola is heerlijk. (sst voor dat het duurder wordt) het is al erg duur. Je proeft de 100 procent cacao. De aroma is heerlijk als je de chocola pakje open maakt en je proeft het ook. Een nadeel is dat het zo op is. Ik heb cadburry Dairy Milk fruit & but besteld. Dairy Milk is ook lekker. Ik koop geen chocola bij de supermarkt meer. Voor mij is dat afgelopen.

Zoekende naar het gewenste product kwamen we deze firma tegen. Het product was redelijk geprijsd in tegenstelling tot andere online firma's. Bovendien leveren ze aan particulieren.

Nieuw

Was op zoek naar iets wat in de winkels niet meer verkrijgbaar is en heb het hier gevonden en makkelijk bestellen en betalen dus ik ben tevreden

Goede keus aan wijnen

Netjes op tijd geleverd en veel keuzes voor ieders z’n smaak top

Goede klantenservice, snelle levering

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.