Beste koop

Dit is mijn eerste kennismaking . Heb besteld via het internet . Nog even afwachten dus . Kan alvast meedelen dat het product bij jullie het goedkoopst is .

Persoonlijk en overzichtelijk

Persoonlijke benadering door accountmedewerker en overzichtelijke bestelsite.

Goeie webshop

Goed prdoduct leuke webshop

Alles snel geleverd, goed verpakt

Keurige factuur voor het geleverde

Geweldig bedrijf.

Snelle levering en siroop is over heerlijk, 5l dus kan voorlopig kan ik even voort.

Doen wat ze beloven voor 12:00 uur besteld volgende dag geleverd!

Voor het eerst besteld bij Compliment, goede producten en snel thuis geleverd. Zag de goede reviews en ben het daar helemaal mee eens.

Vorig jaar wat verkeerd gegaan met bestelling. Na contact prima opgelost. Tevens snelle levering.

Eerlijk betrouwbbaar en goede service

Goede servive

Goede service en snelle levering

pas mijn tweede bestelling is prima gegaan

pas mijn tweede bestelling ging prima

Snel en correct

Mijn vraag over een product werd snel en ad rem beantwoord. De bestelling was er snel en is netjes verpakt.

Groothandelsproducten voor particulieren !!!

Als chefkok op rust ben ik steeds gewoon geweest bepaalde producten te gebruiken. Deze producten zijn op de Belgische markt niet beschikbaar voor particulier gebruik. Dankzij jullie kan ik een aantal van deze producten verder bestellen zonder problemen.

Gewoon perfect

Uitgebreid assortiment. Snelle levering. Zeer goede klantendienst. Competitieve prijzen. Gewoon super.

zeer tevreden klant over de levering en de producten

Veel producten en gemakkelijk om te bestellen

Voor onze sportvereniging bestel ik producten voor in onze automaat in de kantine. Veel geschikte producten verkrijgbaar in aparte verpakkingen, maar toch in grootverpakking. Hoop wel dat de Haribo Goudberen 75gr zakjes weer terugkomen in het assortiment. Dat is bij ons toch wel de nummer 1 keuze.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd.

Duidelijk

Duidelijke site, zeker niet de duurste, verzending was ok.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk om te bestellen, nu afwachten op de levering

Snel en makkelijk

Als ik bestel is het snel geleverd en ik kan achteraf betalen. Uiteraard is het iets duurder dan de normale winkel en het assortiment is niet heel groot, maar voor ons voldoende.

1e keer

Lijkt goed.

zeer goed

Juiste producten, snelle levering

Duidelijke site , snelle levering

Snelle levering, duidelijke communicatie omtrent verzenden via de mail.

Zeer positief. Duidelijke website, snelle levering en goede communicatie per mail (verzendproces).

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.