Super fijn bedrijf! Bij een mail krijg je snel reactie terug, artikelen zijn niet altijd goed te vinden, maar met wat snel online hulp is dat snel opgelost

100% betrouwbaar en snel!

Ze doen en leveren wat ze beloven, top!

Veel soorten en overzichtelijke site

Leuke variatie voor kinderen aan snoep

Goede prijs, snelle levering

Omdat deze koffie overal uitverkocht was in de winkel kwamen we hier online terecht. Goede prijs, snelle levering. Klein aandachtpuntje is de verpakking. Doos was niet erg sterk waardoor deze beschadigd was. Daardoor 1 pak niet meer vacuum. Deze hebben we toen maar als eerste opgemaakt. Verder echte aanrader!

Helemaal goud!

Zeer fijne samenwerking waarin goed met ons werd meegedacht. Ik kan niet anders dan een complimentje geven :)

Goede bestelling

Voor het eerste keer heb ik besteld bij Compliment.nl heel goeie prijs en makkelijk te bestellen. Goede Service.

Goeie prijs en snelle levering

Ik zocht kleine zakjes tijgernootjes en bij de meeste sites betaal je de hoofdprijs. Compliment was juist voordelig en levert snel.

Compliment.nl verdient een compliment

Duidelijke website, mooie producten en hopelijk opnieuw een snelle levering!

makkelijk en snel

Is een makkelijke site je kunt product invoeren en zoeken en vaak snel resultaat en bezorging is ook goed

goede site

prijs kwaliteit lijkt goed en overzichtelijk

Prima geregeld

Ikheb de eerste keer besteld en is prima gelopen ben zeer tevreden

Wat een geweldige service

De medewerkers van Compliment.nl zijn behulpzaam, vriendelijk en denken met je mee! Ik ben positief verrast over de service die geboden is en raad Compliment.nl zeker aan iedereen aan!

Prima ervaring.

Goede prijs

Ik ben nieuw en op zoek naar oliemolen ketchup en bij dit bedrijf de goedkoopste en staat snelle levering maar dat weet ik nog niet

Groot assortiment. Nette prijs. Snelle levering!!!

Zeer goede ervaring. Ruime keus, en een nette prijs. Bovendien wordt er snel geleverd.

Leveringen steeds optijd , alleen met de betalingen vanuit België heb ik steeds problemen.

Goede kwaliteit prijsverhouding en snelle levering

Altijd goed en nog nooit klachten gehad

Fijne site, makkelijk in gebruik

Wat fijn dat Compliment geen minimumbestelbedrag of een maandelijkse bestelling wil voordat ze overgaan tot bezorgen. Superfijn!

Super prijzen

Via Google mijn favourite drop gezocht en ik kwam bij Compliment voor de beste prijs. Bestellen ging gemakkelijk en snel. Complimenten dus.

Geweldige service

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Overzichtelijke site

Vlotte service!

mijn ervaring is nog niet lang maar super goed

wat ik al zij super

Helder

Prima duidelijke site. Snel geregeld.

SNEL SERVICE

SNEL SERVICE? GOED PRIJS

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.