Makkelijk te vinden producten,en eerdere ervaring met medewerkers

Ook voor particulieren, niet duur

Fijn dat je bij Compliment terecht kunt als particulier voor grootverpakkingen koek, snoep en chips. Compliment heeft een groot assortiment en de prijzen zijn prima. De website is duidelijk en bezorging ging goed.

Duidelijke website met juiste informatie

Duidelijke informatie en snelle bezorging

Je wordt goed geholpen als je iets verkeerd gedaan hebt of zo

makkelijke website

Makkelijk om te bestellen, ook zonder account

Lekker snel geleverd!

Ik had snel voor een groep collega's een kleinigheidje nodig om ze te bedanken voor hun inzet. Binnen een dag was het pakketje binnen. Dat scheelt mij gehaast naar de winkel.

Ideaal, makkelijk en snel

Snel gevonden en besteld

Super goedkoop en leuk voor particulieren

Snelle levering Prijs en kwaliteit verhouden is uitstekend Ben erg tevreden vooral omdat je vaak als particulier niet bij groothandels kan bestellen En bij jullie wel ga zeker vaker bestellen in de toekomst

Prima leverancier

Vandaag besteld morgen binnen. Lekker snel en niet te duur.

Net klant geworden maar alles op de site is netjes omschreven

Net klant geworden maar de site is duidelijk en ovetzichtelijk

Prima communicatie aangaande de levering

Goede prijs /kwaliteit . Prima website en heel goede communicatie .

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Ruim assortiment en gemakkelijk bestel proces.

lage prijzen, altijd fijn

Koffie besteld. Bleek helaas niet op voorraad. Kreeg hier een mail over na bestelling en betaling. Op zich netjes natuurlijk. Tip: zet de voorraad op de site, dan weet je van tevoren of je het idd de volgende dag of een week later pas ontvangt. ik wacht mijn bestelling af.

Goede service en Goede producten!

Hebben mijn artikele altijd op voorraad

prima prijs

Fijne website met goede en snelle service

Website is duidelijk en het bestelproces eenvoudig. Levering goed en op tijd!

Zeer overzichtelijke website, goede prijzen en erg prettig klantcontact!

Had een bestelling met spoed, dankzij de zeer korte levertijd nu hopelijk gelukkige collega's :). Ook het contact met de klantenservice was prettig: persoonlijk, snel en behulpzaam.

prima webshop

gezocht op snacks en drankjes voor leerlingen, heel makkelijk en overzichtelijk

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service en kwaliteit

Snelle levering en standaard korting

Vanaf het begin werd er snel gereageerd en hebben ze een kortingscode voor mij specifiek gemaakt die ik bij elke bestelling kan plaatsen. Ze leveren daarnaast ook snel.

Complimenten

Doen wat ze vertellen! Besteld voor 12uur, dag erna in huis. Prijs is prima. Vriendelijk personeel aan de telefoon. Complimenten voor jullie.

Ben cok memmum kaldim.Herkes tavsiye ederim ilgi ve kalite mukemmel

Hepsi cok guzel Ilgi ve kalite mukemmel Musteri olarak herkes tavsiye ederim Fiatlar cok uygun ve kaliteli

Overzichtelijk

Overzichtelijk. Site is duidelijk door de kleurstelling en forse letters. Ze hebben de artikelen die ik wil hebben. Dat is voor italiano nergens het geval.

Snelle en correcte service tegen een gunstige prijs

Prima service, goed assortiment en gunstige prijs.

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.