Snelle geleverd.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Mijn 1ste bestelling, geen ervaring mee

Kan eigenlijk nie oordelen , fit is mijn 1ste bestelling, en omdat er bij staat vandaag voor 12h morgen in huis dat is de voornaamste reden ik besteld heb grtjs Carina

Goed assortiment met een prima prijs

Prima assortiment Goede prijzen. Goede website Ik heb geen haast met het produkt, maar toch komen jullie de belofte niet na dat de volgende dag geleverd wordt (heb om 8.28u besteld).

Besteld en snel geleverd.

Goed en niet duur

Lekkere producten

Je kan makkelijk producten vinden

goed veel keuze

Veel keuze aan producten .levering valt nog aftewachten

Snel, netjes verpakt

Snel, goed verpakt

Goed verpakt en snel geleverd!

(Red Bull 355ml). Goede prijs snel geleverd!

fantastisch

snelle levering en perfect verzorgd

Snelle levering goede houdbaarheidsdatum

Er wordt zeer snel geleverd met een goede houdbaarheidsdatum op houdbare volle melk. Hopelijk is die houdbaarheidsdatum op onze volgende bestelling weer zo ruim!

De belofte om de volgende dag in huis werd niet waargemaakt

"Is de bestelling voor 12:00 uur geplaatst? Dan heb jij je bestelling de volgende dag in huis. Is de bestelling vrijdag na 12:00 uur geplaatst? Dan is je bestelling dinsdag in huis. Zodra je bestelling klaar is ontvang je van ons de track-and-trace code via de mail. Mocht het niet lukken om je bestelling op tijd te verzenden, dan laten we dit zo snel mogelijk weten." Leuke belofte, alleen zonder bericht gewoon een dag later bezorgd (althans daar ga ik vanuit)

Kan ik nog niet delen

Kan ervaring nog niet delen. Heb bestelling geplaatst die een dag later zou komen. Heb nog gebeld omdat ik iets vergeten was maar dit kon er niet meer bijgeplaatst worden. Vind dat erg jammer temeer de bestelling niet gelijk de volgende dag werd bezorgd De bestelling hoop ik wel tijdig te ontvangen

Heel vlotte levering.

Zoals op jullie website omschreven: wanneer bestelling geplaatst voor 12.00 uur , dan de volgende dag in huis. En dat was ook zo. Was ik blij mee.

Super snelle en correct service

De dag na bestelling is mijn pakket geleverd aan de deur. Super tevreden dat dit zo snel kan. Ook prijs/ kwaliteit heel tevreden.

Bestellen ging makkelijk. Bestelde artikelen super snel en netjes verpakt ontvangen

TOPPIEEEEEEEEE

Echt een bedrijf om 100% te vertrouwen,Top Prijs en Snelle Levering,ze doe wat ze beloven,ECHT,zeker 100% een aanrader.

Alles ontvangen en al gebruikt. Werkt goed al aas.

Service is goed

Goede en snelle levering

Prima levering

Snelle levering, netjes voor elkaar

Goed bedrijf, snelle levering.

Een goed bedrijf

Goed bedrijf

Snelle bezorging

Producten worden snel geleverd, erg tevreden

Goede ervaring

Bestellingen optijd binnen en als er met de bestelling wat mis is wordt het meteen opgelost.

Alles was naar wens.

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.