Zeer naar wens

Nvt

Snel en goed, voor scherpe prijs

Snel goed en scherp geprijsd

vlot

vlotte afhandeling en levering van bestelling

Snel bezorgd

Kauwgum die (bijna) nergens meer te koop is besteld. Was snel op mijn afleveradres bezorgd

Goed en snel

Fijn dat zo snel geleverd is

Super goed

Ik heb tot nu toe alleen maar goede Ervaringen gehad bij jullie

Zeer behulpzaam

Meedenkend en goede levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Overzichtelijke site en veel producten

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Mooie aanbod, zeer snelle levering!

Zoals het moet!

Bestellen gaat eenvoudig aan e'en redelijke prijs, en levering volgt snel daarna.

Zo op tijd en zo prompt en zo geweldig netjes!! Komt niet voor dat men pakketjes besteld en ze echt krijgt zonder schade en zonder mixups en zonder vertraging.

Nog niet ervaren

Bedankt

Goede ervaring

Top bedrijf

Goede producten in grootverpakking.

De producten die ik tot nu toe heb besteld voldeden aan mijn verwachting.

Snelle levering en goed verpakt

Doen wat ze beloven

Levering altijd zoals afgesproken

Eindelijk gevonden wat mijn dochter lust qua drinken (iets anders als cola). Aangezien ik het niet in de winkel kan krijgen bestel ik het zolang ze het lust bij jullie.

Een tevrede klant hier

Ik was op zoek naar extra flessen gluhwijn, en had geen tijd om terug te gaan naar de winkel waar ik ze normaal koop. Bij compliment.nl waren ze ook nog eens een euro goedkoper. Ook nog geslaagd voor andere dingen. Het was snel bezorgd, en op tijd binnen.

Geweldige service

Ben erg tevreden over de service van compliment. Snelle levering, netjes ingepakt en voldoet aan mijn eisen. Prijzen zijn voordelig en ga hier leuke presentjes voor mijn verjaardag van maken. Zal zeker vaker een bestelling plaatsen.

groot assortiment, fijne zoekmogelijkheden en prettige service

Het assortiment is zeer divers en groot. daardoor was het mogelijk om alles bij 1 leverancier te bestellen, wel zo makkelijk! De zoekmogelijkheden zijn goed bedacht en daardoor ben je snel klaar met je bestelling. De levering, zelfs met de feestdagen voor de deur, was zoals beloofd de volgende dag.

prima service, makkelijke afhandeling

wist niet dat proffesioneel bestellen zo laagdrempelig kon zijn... top

perfect prima

Alles volgens bestelling

Ruim assortiment en snelle levering

Goed verpakt, snel geleverd en ruime keuze. Aanrader.

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.