Ruime keuze, snelle levering

Ik koop mijn koffiebonen altijd bij Compliment. Prima kwaliteit voor een goede prijs. Ook de koekjes zijn lekker. Omdat we niet veel snoepen koop ik per stuk verpakte koekjes zodat ik niets weg hoef te gooien.

Netjes verpakt en snel geleverd

Uitstekende ervaring, snelle levering

Snelle servive

Prima artikel en service

Makkelijk te monteren, snelle le ering en goede prijs. Ivm met overgaan naar groen als extra service een LEDlamp meeleveren.

Uistekend

Snelle levering en alles vaak op voorraad

Compliment heeft helaas Post.NL als bezorger genomen.

Post.NL heeft een mail gestuurd dat ze voor niets aan de deur zijn geweest, terwijl ik thuis zat te wachten. Het aflever punt (Plus in Deventer) zou het pakket voor mij hebben. Dat bleek niet het geval te zijn! Ik hoop morgenvroeg de bestelling alsnog op te kunnen halen. Anders moet ik het bij de Sligro halen. Tegen Post.NL helaas geen actie kunnen ondernemen.

Mijn ervaring met jullie vind ik uitstekend als particulier.

Gewoon goed

Alles in voorraad, goede prijs en snel geleverd.

Snel besteld en zeer goed verpakt en bezorgd .

Dit is volgens mij de 4 of de 5 keer dat ik bij Compliment besteld heb , Ben heel tevreden over de hoeveelheid producten die er zijn . En voor een goede prijs .Producten zijn snel besteld worden zeer goed verpakt en anderdaags geleverd .

Prima levering gehad.

Goed verpakt en onbeschadigd aangekomen.

Bestellen en leveren prima verlopen

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Dus wat wil je nog meer?

Weinig om over te klagen. Bij de laatste zending zijn er een aantal gescheurde bekers aanwezig en dat is niet prettig.

Ruime keuze

Ruime keuze. Goeie prijs / kwaliteit verhouding

top firma

alles word makkelijk te rug te vinden op website, levering is telkens top

Perfect geleverd

Na bestellen snel in huis.

Snelle bezorging

Het is er snel en het is elke x weer goed ingepakt.

Was goed verpakt en snel geleverd

Super bedrijf

Altijd correct en snel geleverd

snelle correcte, goedkope aankoop

Correcte afhandeling.

duidelijk, juiste prijs, snelle levering

Eerste keer als klant maar niet de laatste.

Mooie prijs en snel geleverd!

Na even online shoppen kwam ik hier uit gezien de prijs. Ook de levering ging lekker snel.

Makkelijke site, snelle respons van compliment team

1 item van bestelling niet voorradig, kregen gelijk een mail dat de kosten van dit item terug gestort was. Top!11

duidelijk in communicatie dat is fijn

heb een bestelling gedaan helaas was niet alles op voorraad maar ik heb wel snel en duidelijk te kennen gehad wat er wel en niet beschikbaar was en heb snel het overige geld terug gehad..

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.