Uitstekende informatie, snelle reactie, goede kwaliteit, servicegericht.

Mijn verzoek om informatie werd snel en prima beantwoord, ook het verdere emailcontact verliep plezierig en er werd goed meegedacht om tot de juiste aankoop te komen. Heel wat beter dan al die webwinkels. Chapeau!

Goede service, prima product!

Prettig dat het mogelijk was om snel contact te krijgen. Ben ook erg tevreden over het mooie bed voor een goede prijs.

Alert,snel, vriendelijk

Werd opgebeld om mee te delen dat het langer kon duren voor de levering zou plaats vinden. Opgebeld welke dag en tijd mij uit kwam. Allemaal even vriendelijk en netjes. Aflevering: keurig, rustig. Voelde mij geen nummer bij deze zaak

Flexibel, klantgericht en snel geleverd. Goede communicatie.

Positief

Goeie service, sluiten goed aan bij de wens vd klant. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Komen afspraak na.

Bestelling wordt goed verpakt afgeleverd. Vooraf een belletje over het tijdstip van levering.

Na mijn bestelling kreeg ik direct een telefoontje met de vraag: wanneer komt het gelegen om je pakket te bezorgen. Het werd keurig op tijd geleverd. Ik ga zeker vaker bestellen. Top bedrijf.

Prima produkt, keurig volgens de afspraken geleverd. uiterst vriendelijk en behulpzaam

Voor de koop prettig geadviseerd over de mogelijkheden. Zeer snelle levering. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Prima kwaliteit bedden. Een bedrijf met goede producten en kundig, vriendelijk personeel.

Mooi bed en lattenbodem, perfecte service

Mooi bed, Moon, metalen bed, stevig. Goed in je eentje in elkaar te zetten. Lattenbodems zijn ook goed. Goede hoogte om op je bed te gaan zitten. Er wordt geleverd op de dag dat afgesproken is, zelfs eerder dan de verwachte tijd. Chauffeur vriendelijk en prettig in de omgang.

Top!!!

Echt top bedrijf! Kwaliteit slaapbank en snel levering!!!

Contact en levering van bestelling, zo hoort het

Via de mail contact gezocht en op korte termijn een goed antwoord gekregen. Verwezen naar de site en bestelling makkelijk kunnen plaatsen. Producten direct betaald. Op de site stond “product op voorraad “ maar dat zegt niets over de levertijd. Maar bij Bed Box Holland werd in tegenstelling dan de meeste webshops de producten binnen 1 dag geleverd… zo ga je met klanten om.. voor mij dan ook 5 sterren waard.

Fijn en vriendelijk geholpen!

Ik heb een mooi bed geleverd gekregen, inclusief 2 nachtkastjes(eerst eentje en later nog eentje bijbesteld) Het materiaal was prachtig! Mooie eikenhouten planken! Ben zeer tevreden! Iris

Goede kwaliteit bed.

Geleverd binnen de opgegeven termijn. Afleverdatum en tijd is vooraf aangegeven. Correcte chauffeur heeft het bed in verpakking in de slaapkamer gebracht. In elkaar zetten was eenvoudig en goed omschreven in de handleiding. Mijn oude bedspiralen en matrassen passen goed in het nieuwe universele systeem. Het bed is stevig en kraakt niet.

prima op tijd

prima op tijd en goed verpakt en goed zelf in elkaar te zetten en kost weinig tijd om dit te doen

Top van begin tot eind

Vanaf het moment van het bestellen op de website tot aan de levering aan huis is alles zeer netjes afgehandeld. Kreeg de dag na het online bestellen direct telefoon om te overleggen over de dag van levering. De planning van de leveringsweek was nog niet rond en ik ben op mijn verzoek gebeld toen deze wel bekend was om het tijdstip van levering door te geven. Kortom, geweldige service.

Snelle, goede service en prima bedden met matrassen geleverd

De service was erg goed. Er kwam een snelle reactie op mijn e-mail en samen werd een oplossing gevonden. Voor een schappelijke meerprijs werden de bedden op de eerste etage geleverd en professioneel in elkaar gezet. De verpakking werd meegenomen. Dus voor mij geen Zweedse legpuzzel waar je altijd onderdelen overhoudt. Ik zou bijna vergeten te vertellen dat de bedden en de matrassen van prima kwaliteit zijn.

Goed geholpen

Alles naar wens, goed van prijs, snelle reactie op mail. Top.

Snelle levering. Goed contact mogelijk. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Helemaal goed!

Super vlot (ik geloof zelfs binnen 10 min al) een telefoontje voor een afspraak van de bezorging! De bezorging volgde ook vlot en vriendelijk. De bedden zien er goed en degelijk uit. Wij zijn er blij mee.

Persoonlijk en goede service

Omdat we eerst de betreffende slaapkamer willen schilderen, voordat we het bed in elkaar zetten. Kan ik over het aangeschafte bed zelf nog geen mededelingen doen. Onze eerdere ervaringen (dit is het 2e bed welke we aanschaffen via Bed Box Holland) waren echter prima! De levering was netjes en in overleg in de week die ons het beste uitkwam ivm vakantie. Dus top geregeld!

Bed voldoet aan de wensen en is zoals beschreven en daarbij zeer snelle en nette aflevering!

Vlot, helder en afspraken nagekomen

Deze week zijn de drie bestelde bedden en lattenbodems bij ons op het recreatiepark afgeleverd. Kwaliteit conform bezoek aan showroom. Levertijd en levering helder en goed nagekomen. Wij zijn bijzonder tevreden over Bed Box Holland.

Persoonlijk en snel

Ik wist wat ik wilde hebben (vouwbed) en na een telefoontje (over het afleveren bij mijn moeder) werd alles snel en netjes geregeld. De chauffeur bracht het bed naar de kelderbox….super service!

10 punten

Snelle antwoorden,perfecte service,zeer goede kwaliteit van de geleverde goederen. Kortom: 10 punten

vlotte , correcte afhandeling

en een vriendelijke, behulpzame chauffeur !

Linie 7

5405 AR Uden

Over Bed Box Holland

In ons assortiment treft u diverse onderschuifbedden. Ook kunt u bij ons terecht voor ledikanten, boxsprings, lattenbodems en matrassen. Ons team bestaat uit 6 medewerkers, dit zorgt ervoor dat wij korte lijntjes hebben. Samen met ons hechte team en super gemotiveerde medewerkers zorgen wij voor een goede service en kwaliteit.