Uitstekende klantenservice

We hadden een bed besteld met een levertijd van 7 weken. Toch kregen we dezelfde dag een mail dat het bed de volgende dag geleverd kon worden.

Bed ziet er mooi uit

Het massief houten bed (eiken) ziet er mooi uit. In tegenstelling tot veel andere aanbieders, was hier het bed op voorraad. Dinsdag besteld, op vrijdag was het binnen, keurig op de tijd die gezegd was tijdens het telefoongesprek. Leuke bezorger.

Super service !

Aanrader, goede en snelle service. Denken mee in oplossing bij de levering! Top geregeld.

Lieve hardwerkende man Van 66 heeft mijn electrische lattenbodem bezorgd

Uitstekende service!

Mooi en stevig onderschuifbed, prima matrassen. Snelle levering. Zeer tevreden!

Gewoon goed geregeld

Ik had voor een levering binnen 1 dag gevraagd, dat hebben ze prima geregeld

Prettig zaken doen

Snelle levering en prettig contact. Kleine tip de foto’s op de instructie mogen iets duidelijker.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Keurig op tijd geleverd .....ondanks de sneeuwoverlast

Bestellen en geleverd volgens voorwaarden

Gewoon goed! Bed online besteld. Voor levering ben ik gebeld voor afspreken van de tijd. Alles naar wens!

Goed bedrijf

Prima slaapbank

Stevig en makkelijk

Ook al was de monteur alleen alles verliep vlot en ik heb een mooi bed staan.

Zeer goede service voor een mooie prijs

Snel geleverd en kon pinnen of contant betalen bij aflevering .

TOP VERKOPER

Alles ging zeer snel. Levering 10/10 netjes verpakt. En zeer goede kwaliteit. Voor een relatief goede prijs. Contact ook 10/10 Een aanrader. De beschrijving is ook zeer duidelijk. Ik ben blij met de aankoop van mijn massief beuken bed. Zeer stevig bed. Ook in alle maten beschikbaar. Perfect

Goede service!

Snelle levering en ouderwetse service; je belt een nummer van de klantenservice, er neemt direct een mens op (en geen bandje of robot) die heel vriendelijk en geduldig al je vragen beantwoordt - zelfs via de telefoon hulp biedt bij het demonteren van mijn lattenbodem. Top.

Een top bedrijf

Snelle levering top service, vriendelijke mensen, denken met je mee voor een oplossing, gewoon een top bedrijf.

Een TOP bedrijf.

Wat heb ik van hun een goede service gekregen. Mee denken in oplossingen staat hoog in het vaandel. Ze helpen waar ze ook maar kunnen. Ben er dan ook heel dankbaar . Dit kom je niet vaak meer zo tegen. Ik heb hier een mooi en degelijk bed gekocht van perfecte kwaliteit

Super service

Snelle service keurig conform afspraak geleverd

Heel vriendelijke service en nette bezorging

Goede overeenstemming met bezorgtijden en vriendelijk bezorger.

In de toonzaal had mijn Timmermans oog het al gezien, een massief Beuken Of eiken bed ombouw zeer mooi en degelijk incl nachtkastjes . montage zeer eenvoudig . Top

Top service!

De bedbodem die ik online bestelde bleek pas over drie weken te leveren, terwijl het logeerbed waar ie op moest al eerder beslapen zou gaan worden. Ik werd gebeld en er werd een goed alternatief geboden: al een dag later werden er twee, die wel op voorraad waren, thuisbezorgd. Zo fijn!

I bought with my Ikea bed

works like a charm

Goeie service

Ik ben uiterst tevreden over mijn bestelling !!! Bestelling gedaan en al de volgende dag geleverd !!!! Dank jullie wel ..... Als ik weer iets wil bestellen wat jullie ook kunnen leveren ,dan weet ik waar ik terecht kan !!!

Linie 7

5405 AR Uden

Over Bed Box Holland

In ons assortiment treft u diverse onderschuifbedden. Ook kunt u bij ons terecht voor ledikanten, boxsprings, lattenbodems en matrassen. Ons team bestaat uit 6 medewerkers, dit zorgt ervoor dat wij korte lijntjes hebben. Samen met ons hechte team en super gemotiveerde medewerkers zorgen wij voor een goede service en kwaliteit.