Snelle levering. Product ziet er goed uit en past prima
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Heb al meerdere keren een bestelling gedaan maar altijd snel binnen en een goede kwaliteit
Artikel was heel snel binnen en keurig verpakt
Prettige ervaring,product netjes afgeleverd.
Snel en goed geholpen.
Alles vlug en vlot verlopen
Zie boven
Netjes verpakt, snelle levering
goede services en snelle levering
Goed meen ik. Om het moment van ontvangst zat ik in het buitenland en kan het niet verder beoordelen
En nog steeds niet geleverd heb en mail van jullie gekregen met als antwoord dat we met dpd werken en die vertraging opgelopen heeft heb men bestel nummer bij doe tracking ingevoerd geeft aan bestelling bestaat niet dus voor mij en nul op service en tel nummer werkt niet
Beste, Bedankt voor uw review en idd heeft DPD te kampen met vertragingen ivm de afgelopen feestdagen. Ik zie wel dat uw pakket vanmorgen nog een scan heeft gehad en dit zou ook zichtbaar moeten zijn op uw track en trace. Ik verwacht dus dat uw pakket spoedig geleverd wordt. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Door de feestdagen later bezorgd maar is nu binnen . Prima. Woensdag keuring en dan de nieuwe matten erin.
Bestelling tijdens de feestdagen toch snel geleverd.
Automaten voor Opel Karl, Prima pasvorm en deugdelijke kwaliteit. Bevestigingsmail gehad van de order, prima. In de mail stond vermeld dat er nog een mail kwam mbt verzenden echter is deze nooit gekomen. Bestelling was gedaan tijdens de afgelopen feestdagen dus laten we het er maar op houden dat daar het probleem zat!
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Het is idd met de feestdagen niet helemaal soepel verlopen bij DPD en hierdoor zijn er ook wat vertragingen met de levering van pakketten. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Bestelling. Verliep goed
Kofferbak mat besteld en na 8 dagen nog steeds niet geleverd. 2 bezorgafspraken gemaakt door DPD maar bezorger komt steeds niet opdagen.Product is opeens ook niet meer leverbaar( via Bol) Zeer slecht!!
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat uw pakket nog niet geleverd is. Stuur ons even een mail met uw order- of factuurnummer erin zodat we dit voor u kunnen nakijken. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
op de site stond levering de dag na de bestelling maar dat heeft uiteindelijk een week geduurd. DPD had het blijkbaar druk en kon mijn pakket niet op de gewenste datum verwerken. het zou beter zijn dit op voorhand te melden
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Helaas zijn wij deze levertijden ook niet gewend van DPD en hierover zijn we ook in contact met hun. Wij zijn nl ook niet blij met deze vertragingen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Slechte ervaringen.
Beste, Bedankt voor uw review. Helaas zijn er door de feestdagen vertragingen bij de vervoerders wat zorgt voor langere levertijden. Onze excuses voor het ongemak. Met. vriendelijke groet, Team Cargoods
Heb een koffer bak mat bestelt maar nog niet binnengekomen Heb een mail gestuurd maar geen reactie Kan natuurlijk komen door de dagen maar reageer dan met een automatische mail Dirk
Beste, Bedankt voor uw review en ik zie dat wij u gisteren een antwoord hebben gestuurd op uw mail van 30-12. Wellicht is deze in uw junk/spam map terecht gekomen. Helaas zijn er door de feestdagen vertragingen bij de vervoerders wat zorgt voor langere levertijden. Onze excuses voor het ongemak. Met. vriendelijke groet, Team Cargoods
Zou binnen 2 dagen binnen zijn heb gvd heledag lopen wachten niks gehoord en nog steeds niks binnen. Dit was de eerste en laatste keer dat ik ooit nog iets bij jullie bestel
Beste, Bedankt voor uw review en ik heb dit nagekeken. Wij hebben uw pakket 23-12 verzonden en DPD heeft deze 24-12 proberen af te leveren. Helaas was dit niet mogelijk omdat het adres onjuist is geven ze aan. Neem even contact met ons of direct met DPD op om de adres gegevens door te geven zodat uw pakket opnieuw in uitlevering kan. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Verzenden via DPD DPD geeft aan later op de dag te bezorgen, maar ze maken hele lange dagen denk ik.....nu nog steeds niet ontvangen.
Ben tevreden over product en levertijd oké
Snelle levering, goed product.
Telefonisch kontakt vriendelijk en goed advies qua produkt kennis.
De bestelling ging gemakkelijk, de levering perfect. Bedankt!!
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.