Ik ben gelijk vanaf het begin door Cargoods meegenomen in mijn bestelling. Hierdoor had ik gelijk het juiste onderdeel gevonden. De prijs was niet duur en de levering inderdaad heel snel!
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Perfecte service dank jullie wel
Vriendelijk contact, snel reactie op vragen en snelle levering van prima product.
Ik had en rubberkofferbakmat besteld, kwaliteit valt tegen plasticachtig
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het bestelde product. Weet dat u het product altijd mag retourneren en hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Pasklare automat voor Ford Focus past prima. Echter het oog van de mat schiet uit de vloerpen wanneer je instap , gevolg is dus dat de mat alsnog gaat schuiven. Tevreden over winkel. Minder over product. Na contact met de winkel over bovenstaande. Heeft de winkel vervangende bevestigingen opgestuurd en nu passen de matten perfect . Naar tevredenheid opgelost door de winkel.
Beste, Bedankt voor uw review en ik ga u even een mail sturen mbt de bevestigingen die los gaan. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Originele beoordeling
Snel te bestellen makkelijk en een vlotte levering. Product voldoet prima.
Beste, Bedankt voor uw bericht en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Positief
Geleverd volgens afspraak, goed verpakt.
Snelle levering. Prima pasvorm. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Kofferbakmat besteld voor onze nieuwe auto: goede pasvorm en snel geleverd, tegen acceptabele prijs.
Mooie automatten tegen een schappelijke prijs en snel geleverd, zeer tevreden!
Ik had een automat besteld en ik ben heel tevreden over de kwaliteit, prijs en snelheid waarmee geleverd is.
Snelle levering van een prima product voor weinig geld! Kan haast niet waar zijn, maar was het toch !
Reageerde snel op en vraag die ik had. Ze stuurde een link door waardoor mijn bestelling snel geregeld was. Volgende dag waren de matten al binnen
Makkelijk bestellen, snelle verzending en prima product!!
Armsteun besteld. Keurig verpakt. En mooi optijd.Toppers.
Komt transparant over. Het product wat ik wilde hebben. Net binnen!
Mooie kwaliteit matten, niet duur, snelle levering.
de bevestigingspunten zitten bij een audi a4 achter de bestuurders kant wat erg iritant is , aan de bijrijders kant zit meer 1 van de twee bevestigingspunten .
Top.
Product voldoet aan alle verwachtingen
Geen goede adres op papier
Prima levering volgens afspraak. Goede prijs kwaliteit verhouding
Nieuwe matten besteld voor Renault captur zitten de bevestigingen er niet bij gebeld nee die leveren we nooit die horen bij de auto nog nooit zoiets meegemaakt slechte service voor een dure prijs
Beste, De bevestigingen in de matten zitten erbij geleverd zoals ook op de foto's te zien is. De bevestigingen die in de auto zitten worden niet meegeleverd aangezien deze al in de auto zitten. Heeft u deze niet meer kunt u die verkrijgen bij uw dealer. Mocht u niet tevreden zijn kunt u uw bestelling ook altijd kosteloos retourneren als deze nog in nieuwstaat zijn. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.