Product goed verpakt en netjes in de doos. Ligt keurig nu in de auto. Snel geleverd!!
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Hoi. Het mailtje met track en trace nooit ontvangen. Ten twee is het product niet helemaal de juiste maat voor mijn kofferbak terwijl hij wel zo omschreven staat voor dit type auto..
Beste, Bedankt voor uw review en ik heb begrepen van DPD dat er een storing is bij de DPD Predict mails en deze niet allemaal doorkomen, hiervoor onze excuses. Wat is er niet goed aan uw mat want deze moeten normaal zonder problemen in de aangegeven modellen passen. Wel kan er verschil zijn in het type laadvloer van de kofferbak. Neem anders even contact met ons op zodat we met u kunnen bekijken. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
De automatten zijn toegekomen op het juiste adres. Enkel spijtig dat de matten niet volledig ingepakt zijn. De matten lagen op de trap van het appartement, mijn naam stond wel op de matten maar iedereen kan er mee weg zijn.
Automatten besteld, ze werden geleverd zonder dat ze ingepakt waren er zat enkel dunne folie omheen, die door het (waarschijnlijk) vervoer stuk gegaan was. Verder prima product n snelle levering goede prijs
Goede service. Snel reactie en snel verzonden. En product ook zeer netjes
Quick delivery, perfect fit, everything seems fine. I hope the carpets I ordered will last long.
Hello, Thanks for your review and enjoy your order. Best regards, Team Cargoods
Alles was goed was binnen 2 dagen bezorgd Alleen geen track en trace code ontvangen voor de rest top
Snel en goed geleverd
snelle reactie op vraag en vloermat snel geleverd . product heeft goede pasvorm en ziet er goed uit . helaas geen track and trace !
Snelle levering ga in de toekomst meer bestellen
Goed geregeld en snel geleverd
Had is steviger kunststof verwacht
Automatten besteld, die helaas niet voldeden aan mijn verwachtingen. Retour gezonden op kosten bedrijf en mijn betaling volledig retour ontvangen. Bravo, ik kom zeker weer bij uw bedrijf terug.
Beste, Bedankt voor uw review en wellicht tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
mooie matten set ,past perfect voor een goeie prijs
Tot nu toe onvoldoende. Als eerste nooit geen T&T code ontvangen. Er 2 dagen later zelf achter moeten komen door te bellen en te mailen om te horen dat het pakket al is afgeleverd. Bestelling werd niet op juiste adres geleverd door pakketdienst en pakket is nu kwijt. Onderzoek loopt nog. Ik begrijp best dat dit buiten Cargoods om gebeurd is maar zij zijn wel eindverantwoordelijk voor mij als klant. Ik verwacht als klant dat er uit coulance alvast een nieuwe mat gestuurd wordt (het bedrag is dusdanig laag) maar dat gebeurd niet. Er moet eerst een formulier ingevuld worden zodat er een onderzoek gestart kan worden en er wordt aangegeven dat dit tot ca. 10 werkdagen kan duren. Uit eigen ervaring weet ik dat men 8 van de 10 keer het pakket niet meer terug vindt. Ik begrijp best dat bij een bedrag van + €100 er geen (of niet direct) nieuwe bestelling gestuurd wordt maar kom op… het gaat om een bedrag van €35. Nu wordt de klant de dupe van de bezorgende derde partij die niet levert. Daar vindt ik wat van - erg jammer. Benieuwd of het pakket ooit nog gevonden wordt.
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat uw pakket niet is aangekomen. Wij starten inderdaad altijd een onderzoek bij DPD omdat onze ervaringen daar juist erg goed mee zijn. In de meeste gevallen wordt het pakket gevonden of alsnog geleverd na het starten van het onderzoek. Vandaar dat wij dit altijd even afwachten. Wij houden u op de hoogte van de status van het onderzoek. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Mooi en zeer goed materiaal en het past precies
Nvt
Heel fijn bedrijf. Uiteindelijk paste door onze schuld het bestelde onderdeel niet en is dezelfde dag nog een retour label gestuurd en zo afgehandeld.
Beste, Bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wie weet kunnen we u de volgende keer wel helpen. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Alles netjes bezorgd.
Goede kwaliteit en snel geleverd
Goede kwaliteit prijs verhouding.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en goede service.
Mooie stevige kofferbak mat. Goeie kwaliteit met duidelijke pasvorm. Perfect gewoon
Den Uitvanck 9 D
5688XG Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.