Ik had wieldoppen ergens anders besteld en zag ze in mijn ochteruitkijkspiegel wegrollen. Daarom bestel ik ze alleen nog maar hier. Ik raad het iedereen aan.
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Alles verliep zeer vlot, van bestelling tot levering!
Bestellen en de volgende dag geleverd, waar zie je dat nog?
Over vervoerder DPD minder te spreken, kreeg zaterdag briefje in brievenbus, pakket afgeleverd bij buren, bleek dit niet gebeurd te zijn. Maandag om 10.00uur mail van DPD. chauffeur is onderweg en komt uw pakket tussen 12.40 en 13.40 afleveren, bij afleveren bleek verpakking beschadigd, beschadiging van kofferbakmat viel mee, krassen aan onderkant van mat is tijdens gebruik niet zichtbaar. Ik deel dit met jullie om er van te leren en is niet negatief bedoeld.
Beste, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u problemen heeft gehad met de bezorging. Hopelijk komt dit niet meer voor. Mocht u toch niet tevreden zijn over het product kunt u alsnog contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Ik zatmetspoed te wachten op nieuwe passende automatten, mail gestuurd voor info, na snel antwoord direct besteld en de volgende middag al thuis. Aangename verrassing, geen verzendkosten binnen Nederland.
De koffermat past perfect en het materiaal is zoals verwacht.
Een mat vertoont al tekenen van slijtage, deze is maar paar x gebruikt
Beste, Wij hebben contact op genomen via de mail om samen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Betaalbaar, goed en snelle bezorging.
Gewoon prima stel deurmatten voor de auto
Mat voor kofferbak besteld, dag erna zou deze verzonden zijn! Nu ruim een week later nog altijd niets ontvangen!
Netjes geleverd. Niet tot een klein pakketje opgevouwen, maar aangeleverd in zijn oorspronkelijke vorm
Top service en snel
Voor herhaling varbaar
Ik bestelde automat maar ik kreeg een set automatten. Keurig ingepakt en snelle levering. Super blij mee. Dankjewel Cargoods
De kofferbakmat is van tpe gemaakt rubber en kunstof daardoor zeer goed te reinigen en oersterk. Past perfect.
goede kwaliteit en op tijd geleverd zoals beloofd
Bestelling vlot en correct mogen ontvangen. Kleine puntjes zijn dat de vervoerder onduidelijk is en er niet meteen bij het bestellen ervoor kan worden gekozen de bestelling bij een pakketpunt cq afhaalautomaat kan worden opgehaald.
Hou op
Beste, Mocht u geen review willen schrijven hoeft dat natuurlijk niet. Met een 2 sterren beoordeling geven helpt u ons natuurlijk niet. U kunt u in de mail ook uitschijven voor dit soort mails van Kiyoh en zo krijgt u deze mails in de toekomst niet meer. Veel plezier van uw bestelling en wellicht tot een volgende order. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Ben nieuw klant en had vloermatten nodig voor mijn auto, deze heb ik bij Cargoods besteld en binnen twee dagen heb binnen ontvangen. Matten passen perfect en goede kwaliteit.
Helaas door problemen bij DHL maar met een paar mailtjes heen en weer keurig opgelost
Snelle levering en goede kwaliteit
Automat past goed, en niet te duur
Cargoods belooft wat er op de site staat en heeft perfecte pasvorm matten.
Top reactie dankjewel
Originele beoordeling
Bestelling niet compleet
Beste, Bedankt voor uw review. Wij hebben telefonisch contact gehad, en we hebben samen afgesproken u de ontbrekende producten te sturen. Alvast veel plezier met uw bestelling
Den Uitvanck 9 D
5688XG Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.