Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Goede telefonische bereikbaarheid.
alles uitstekend geregeld
Korrekt en optijd geleverd!
Mat besteld voor in onze kofferbak. Snel geleverd, voldoet aan de verwachting. De levertijd indicatie op de dag van één uur was ook erg fijn!! Bestellen de volgende keer weer hier.
dit is de 1e aankoop met Cargoods. Dus van goede ervaring kan ik nog niet spreken. Hoe Cargoods omgaat met garantie en klachten zal ik evt moetn ervaren. Tot nu toe voldoet de aankoop
Top service en snelle levering!!
mijn automatten nog steeds niet ontvangen. Ik neem a.s. maandag opnieuw telefonisch contact op
Beste, Bedankt voor uw review en ik heb dit direct even nagekeken. Wij hebben contact opgenomen met DPD en afgelopen vrijdag hebben wij een update gehad dat uw order as. maandag/dinsdag in uitlevering zou moeten gaan. We houden dit dus mee in de gaten voor u. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Matten passen qua vorm goed! Alleen de drukdoppen om ze aan de vloer te klikken passen niet goed. Zitten veels te los waardoor je de mat van de bestuurder dus niet vast kan zetten. Maar hij blijft nog redelijk op zijn plek liggen zonder hem vast te kunnen zetten. Vandaar een 6 Volgende keer ga ik wel voor betere matten!
Beste, Bedankt voor uw review en normaal moeten de bevestigingen in de matten ook goed werken. U kunt ons een kort filmpje sturen waarop het probleem zichtbaar is dan kijken we even met u mee. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Ik bestel een armsteun voor renault kangoo 2013 t/m hede Krijg er een vanaf 2016. Helaas die past niet. En dan begin het ge doe.
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat de armsteun niet past. We hebben maar 1 armsteun voor de Kangoo modellen en die is voor de facelift van de 2e generatie met bouwjaar 2013-2020. U kunt de armsteun altijd retourneren zodat wij deze voor u crediteren. Op onze retourenpagina kunt u een retourlabel aanmaken. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Heel veel problemen gehad met de dpd de transporteur maar het bedrijf heeft er echt alles aan gedaan om mijn mat toch binnen te krijgen nee een dikke pluim voor CARGOODS
Ongelooflijk slecht kwaliteit die mattenset!! Zo dun als papier!!
Beste, Bedankt voor uw review, wat jammer dat u niet tevreden bent over het product. Wanneer het product in volledige nieuwstaat is heeft u de mogelijkheid om deze te retourneren. Met vriendelijke groet, Cargoods.
Klap sleutel besteld en snel gekregen. Voor het overzetten staat er een duidelijke uitleg video op YouTube. Kortom zeer tevreden.
Prima product ontvangen en past exact als het origineel.
Op zoek naar nieuwe automatten vond ik bij Cargoods precies wat ik nodig had, voor een goede prijs. De matten zijn supersnel geleverd en passen perfect in mijn auto.
Ik heb hier niks aan toe te voegen, Top.
Snelle levering, goede kwaliteit.
Ik zal in de toekomst ook wat bestellen
Goede snelle levering. Matten voelen best degelijk aan en passen perfect.
De aangekochte rubbermateen voor mijn auto zijn precies goed Alles past zoals het moet Goeie prijs kwaliteits product
heel fijne automat past precies en het is zeker een aanrader
De pas vorm was goed alleen zaten er scheurtjes in de matten
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat er scheurtjes in de matten zitten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en ik been contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Goed product!
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.