De beste en gerichte service die ECHT WILT HELPEN
Omdat ik sinds een tijdje al mijn pennen hier koop dacht ik dat ik misschien, na een eerdere hulp, iets anders kon vragen omdat ik vanuit ga dat de mensen achter de (winkel)schermen zeker meer kennis en ervaring hebben dan ik. Hier is dat zeker zo! Het antwoord was deze keer vrij enigmatisch, maar dat heb ik ook verwacht aangezien mijn ongewone oplossing die ik heb bedacht :-)
Maar: ik heb gewoon een nieuwe penvulling gekregen in mijn lopende bestelling.
Zo lief!
Dat was niet mijn bedoeling (klagen en wachten op een gratis product) dus ik voelde me een beetje ongemakkelijk.
Wat was mijn verbazing toen ik het pakketje vandaag open heb gemaakt en zag nog een cadeautje(!) Hier weten ze blijkbaar alles goed te maken, het lijkt net Kerstmis!
Ik kan niet genoeg lovende woorden vinden voor deze winkel. Als je twijfelt om hier iets te kopen - niet doen want ik weet 100% zeker hier worden alle eventiele klachten in het voordeel vd klant opgelost. Ik zou echt willen dat elke Klantenservice op deze manier werkt.
Ik heb alleen waardevolle producten hier gekocht, hermetisch afgesloten en toen toevallig eentje achtetaf bleek niet te werken heb ik altijd een vervangend product ontvangen, maar dat gebeurde maar echt hoogstens 2/3 keer..
Ik vind het assortiment geweldig en voor die €10
(vanaf dit bedrag zijn de verzrndkosten gratis) vindt haast iedereen wel iets leuks voor zichzelf. Meestal staat er ook een uitgebreide info bij elk product, maar zo niet - vraag het raak ;-) Dat doe ik ook en het werkt :-D
Ik ben niet werkzaam bij Pentelarts, ben geen familie of vriendin vd medewerker(s) en heb geen enkele baat om zulke positieve review te schrijven, gewoon een megatevreden klant die waardeert deze uitstekende service die ik hier altijd krijg en de producten die precies doen wat de omschrojving zegt. Durf de gok te wagen!