Good

I ordered Franklin balls and I like it

Worstjes

In het begin voelt het lekker maar omdat ik lang sta krijg ik het gevoel dat mijn tenen worden afgekneld. Ik ben er dus niks mee.

Niets op aan te merken, voldoet aan de verwachtingen

Ik heb wat kleine hulpmiddelen besteld en die laten snel klaar om op te halen. Duidelijke aanwijzingen voor het ophalen van mijn bestelling en voor mij heerlijk dicht in de buurt.

alles kunnen vinden op wbsite wat ik nodig had. bestellen gind makkelijk en bezorging was ook snel. Goede spullen

Mooie producten en snelle levering

Ik koop regelmatig Franklin ballen bij Alprovi. En laatst ook teenspreiders. Ik ben Pilatesinstructeur en stuur klanten vaak door naar Alprovi. Fijn dat dat altijd goed gaat.

Super goede service

Bestelling heel snel in huis Tijdens contact héél vriendelijke bejegening!

Blij met teenspreider

Na een eerste set teenspreiders , welke na tevredenheid gedragen nu helemaal versleten waren een paar nieuwe aangekocht. Kan ze niet missen.

Dik tevreden

Vlot geleverd en product (egelbal) is prima

Goed.

Alprovi heeft het prima en snel gedaan. Er ontstond kortsluiting bij de vervoerders. Eerst DHL, toen DPD en uiteindelijk toch DHL. Het leverde vertraging op van 2 dagen.

Er ontbrak 1 besteld voorwerp wat ik had besteld in mijn pakket. Na 1 belletje werd dit de volgende al bezorgd! Zeer snelle reactie dus!!

Producten voldoen aan mijn verwachtingen.

Duidelijke communicatie.

Ik kende Alprovi niet. Ik plaatste mijn bestelling op een zaterdagmiddag, maar zat nog met een belangrijke vraag, welke ik per WhatsApp bericht verstuurde. Hierop kreeg ik op zondag reeds antwoord, hoewel hun shop gesloten was. Op dinsdag namiddag mocht ik mijn pakket reeds gaan afhalen op het door mij gekozen DPD punt in België. Ik ben echt zeer tevreden over Alprovi en beveel het iedereen aan.

Topervaring blij mee

Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie en snelle levering. Ook de documentatie om de declaratie bij mijn bedrijf in te dienen was helder en volledig. Bestel hier zeker weer.

Heel fijn in gebruik

Ik heb heel veel baat bij de teenspreider.

Direct alles in huis voor voetentraining

Lang tevergeefs gezocht in fysieke winkels. Op advies jullie site gevonden. Snelle levering van de juiste materialen.

Alles netjes geleverd en producten voldoen aan verwachting

Na een snelle levering kon ik al meteen beginnen met mijn voet oefeningen.

Taping Loop Hallux Valgus werkt, maar rekt uit.

Ik heb inmiddels mijn tweede Taping Loop Hallux Valgus gekocht. De eerste gebruikte ik voor mijn tweede teen die door een ongelukkige, onbehandelde val van een traptree krom was getrokken. De tape heeft de stand van de teen al behoorlijk gecorrigeerd , maar was inmiddels zover uitgerekt dat in combinatie met de al gecorrigeerde stand van de teen er nauwelijks nog sprake was van correctie. De nieuwe tape gaat verder waar de oude was gestopt, dus in die zin werkt het prima. Maar als er dus behoorlijke correcties nodig zijn, zoals in mijn geval, lukt het niet met één tape. Ik kreeg wel een tip om de tape in te korten door het ergens over elkaar vast te plakken, maar dat is niet te doen als je schoenen aan hebt. Dan voel je het steeds. Toch raad ik dit product aan.

Goede kwaliteit en goede service.

Producten zijn van goede kwaliteit en de service is prima!

Tot zover goed en de spullen hebben een goeie kwaliteit.

Ik ben erg blij met mijn spullen en ze waren snel geleverd.

Heel tevreden

Goed product, vlotte bezorging

snelle, correcte levering

Het is eenvoudig om de materialen via de website te bestellen. De levering was snel en goed gecommuniceerd.

Complete levering, nog niet alles gebruikt

De bestelde artikelen werden vlot geleverd. Ik kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit van alle artikelen want ik heb nog niet alles gebruikt.

Heldere webshop, vlotte bezorging!

Goede producten vlotte levering.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.