Goed product teenspreider

Goede teenspreider ontvangen. Zit prettig. 1 Nadeel is helaas dat die na een jaar is versleten.

Klantvriendelijk en servicegericht

Ik heb telefonische hulp gehad bij aanschaf teenspreiders en men heeft de moeite gedaan om het dezelfde dag nog te versturen zodat ik ze de volgende dag nog kon passen en eventueel terugsturen voor mijn vertrek naar buitenland. Bleken toch te hard te zijn voor mij. Gemakkelijk retour en geld direct teruggestort. Nu inmiddels ander setje gekocht en nog wat materialen voor de voetentraining. Heldere website met duidelijke info , royaal retourbeleid en vriendelijke en hulpvaardige medewerker aan de telefoon. Ik ben zeer tevreden.

snel en goed

Goede, trage levering.

Goede spullen, maar levering erg traag.

Kwalitatieve materialen en snelle bezorging

Ook een duidelijke website.

Fijne en snelle bezorging van mooi materiaal.

Mooi stevig materiaal en snel geleverd. Bezorging ging ook super-op de ochtend van de bezorgdag nog snel de bezorging uit kunnen stellen ivm onverwachte afwezigheid. daags erna werd het pakket keurig op tijd bezorgd. Super.

Goede klantenservice

Ik had een product gekregen die een mankement had. Na 1 telefoontje werd er een nieuw product gestuurd. Een helder en duidelijk gesprek en snel opgelost. Had na 2 dagen het binnen.

Goede website en snelle afhandeling

Wat een ruime keuze aan pilates materiaal.

Gewoon top

Goede producten. en snel geleverd

Matig tevreden

Levering was in orde maar ik wilde het terugsturen maar diende dit zelf te betalen. Het koste me veel geld waardoor ik het heb gehouden en er nu niets mee doe.

Duidelijk en snel

De producten zijn duidelijk en goed beschreven, kleur kwam goed overeen met mijn verwachtingen. Service prima, alle info en factuur kloppen. Levering heel snel.

Ik had per ongeluk 2 opblaaspompjes besteld bij een gymnastische bal. Een medewerker van de klantenservice belde om te vagen of dit ook echt de bedoeling was. Ik kreeg mijn geld retour. Mooi meegedacht!

Prima, vlot.

Als het toch de bedoeling is de teenslings aan beide voeten te dragen dan had ik graag een verpakking met 2 stuks gehad.

Degelijk product, snelle levering.

Bestelling goed en snel ontvangen !

Bestelling goed en snel ontvangen.

Helemaal prima!

vlot, netjes en voldoet aan verwachtingen.

Goede informatie en ik werd bijzonder goed op de hoogte gehouden.

Snelle leveing

Wordt goed geholpen.

Heel tevreden

Ben heel tevreden. De spullen die ik besteld zijn van goede kwaliteit. De levering was snel en was goed verpakt. Zender voor herhaling vatbaar.

goeie hulp en bal

Bal lijkt prima, voelt stevig aan! Alleen moeite met volledig oppompen. Misschien lukt dat straks als hij iets soepeler is. Ook goed geholpen via whatsapp.

Fijne warmtelappen om mee te werken

Blijven goed op temperatuur en lange levensduur

Al meerdere bestellingen gedaan En altijd is het goed gegaan Met Alprovi-oefenmaterialen ben ik blij Mijn voeten voelen zich weer vrij! Dank!

Ok maar kan nog beter

De teen spreiders voelen prettig aan, maar zijn te lang bij mijn middelste tenen en bij de kleine teentjes is er weinig spreiding . Ook maken ze vlekken op mijn gietvloer bij het dragen.

Eerste aankoop

Tot nu toe gaat het goed. De teenspreiders hoop ik dat die voldoende resultaat geven

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.