niet alle stickers niet ontvangen !

Sticker niet ontvangen omdat Camper ivm bouwjaar (2005) blijkbaar buiten de beoordeling (groep 4) valt.... Geld in middels terug ontvangen !

Rectificatie

Door een negatieve review te schrijven, kreeg ik onmiddellijk een reactie van de desbetreffende. Alles is nu postief opgelost op een fijne vriendelijke en proffesionele wijze Dank hiervoor

Hele fijne en duidelijke site met snelle levering

Ik was op zoek voor een voetje mijn Fulli tol badge. Bij verkoop van de vorige auto was deze blijven zitten. Kun je op deze site het voetje zelfs in verschillende kleuren bestellen

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk te bestellen en waa snel geleverd. Je stelt dit soort zaken vaak altijd uit.

Door een duidelijke uitleg eenvoudig te bestellen

Ik kom regelmatig in Frankrijk, maar had nog geen milieu sticker. Op internet gezocht en een eenvoudige manier van bestellen gevonden. Snelheid van leveren ed heb ik nog geen ervaring mee, dus ook geen mening over.

Vlotte bestelling

De bestelling van de milieu sticker voor Frankrijk ging uiterst vlot en soepel. Op de officiële Franse site was het bestellen een crime. Veel informatie die niet nodig blijkt en moeilijk te verwerken. Bestelling via de ANWB was TOP.

Snel en overzichtelijk in te vullen

Zeer te vreden

Gewoon goed makkelijk

Prima dienst werkt gewoon goed

klasse.

supersnel geregeld, dus een tevreden klant.

Makkelijk te vinden en snel geleverd

zeer makkelijk

zeer over zichtgelijk . en makkelijk in te vullen .

Snel en duidelijke bestelling

Snel en goede uitleg om een sticker aan te vragen.

Site was duidelijk, makkelijk in te vullen en levering was super snel

Snel en goed

Tolbadgehouder besteld en folie voor milieusticker. Snel en goed aangekomen.

Snel en efficiënt

Eenvoudig bestellen op uitstekende website. Goed geprijst.

Woensdag 10-7 besteld Zaterdag 13-7 al ontvangen Hele goede service.

Snel in huis

Gisteren besteld en vandaag in huis, makkelijker kan niet!

snel en eenvoudig

zo mooi als wat

Super snel en super goed

Het Franse vignet is per computer snel en goed te bestellen . Alles wordt duidelijk aan gegeven hoe je het moet doen. Ook al ben je geen computer freak het is vrij eenvoudig. Voor mijn vorige auto ook via dit aangevraagd was echter toen goedkoper . (maar alles wordt duurder)

Via WhatsApp aantal vragen gesteld, vrijwel direct een berichtje terug met de melding ik bel u wel even. Top

Snel en gemakkelijk

Besteld en binnen 3 dagen binnen

Wegens de koste dacht ik dat niet kon , toch gegokt en het heeft geloond. Snel binnen. Dank jullie wel Etienne van Eck

Boos

Het kost geen 4.76 het kost 25 euro..mileu mafia....

Werkt goed

Binnen 10 minuten geregeld en binnen 48 uur een tijdelijk vignet.

Hollandse Kade 7

1391JD Abcoude

Over Vignet-Bestellen.nl

VignetBestellen.nl is een bestelhulp die Nederlandse voertuigbezitters helpt met het verkrijgen van een Milieusticker Frankrijk, Milieusticker Duitsland en het Vignet Zwitserland. Wij nemen de aanvraag uit handen zodat u de officiële raamsticker(s) per post ontvangt.