Verwerking heel snel

Vignet ontvangen

Frankrijk Vignet vrij prijzig. Hporde later dat er goedkopere manieren zijn om aan een vignet te komen. Heb dit verder niet uitgezocht.

Goed voorbereid op vakantie dankzij deze service!

Goed voorbereid op vakantie dankzij deze service!

Snel geregeld

De volgende dag al in huis. En plakken maar

Netjes eerst een tijdelijk vignet ontvangen en daarna het origineel

Bestelling ging vlot via internet en had snel alles in huis

Snelle verzending

Duidelijke site

Zeer goede service en snelle afhandeling

Goede ervaring.

Eenvoudige snelle service

Uitstekend verzorgd en binnen 3 dagen alles geregeld

Direct afgestuurd nadat ik besteld had.

Goed snelle levering

Snel en vlotte levering.

Het eerste vignet was niet duidelijk uit de printer gekomen en daardoor voor 75% zichtbaar. Na één telefoontje had ik de volgende dag een nieuw vignet in huis.

top,snel simpel,gewoon goed

heel simpel om je vignet te bestellen snelle levering,goede service,gewoon goed.

HEEL GOED

NA TELEFONISCH CONTACT MET "VIGNET BESTELLEN" I.V.M HET SNEL LEVEREN VAN HET VIGNET. WERD MIJ TOE GEZEGD DAT HET VIGNET DE VOLGENDE DAG GELEVERD ZOU WORDEN EN GEHEEL VOLGENS DE AFSPRAAK WERD HET DE VOLGENDE DAG DAN OOK GELEVERD. SUPER!

Snel en betrouwbaar een Vignet voor Zwitserland

Vandaag besteld, morgen in huis. Heel goed geregeld en de aanbeveling meer dan waard. Zoek niet verder en wacht zeker niet tot aan de grens,

Prima verzorging

Zeer snelle levering!

Vignet voor Zwitserland zeer snel ontvangen na bestellingen. Top!

Snel het gewenste vignet in huis

Snel het gewenste vignet in huis

Good service

VignetBestellen has good service and quick response to enquiries even in the weekend! I can arranged my sticker on Monday and drove away to Germany! Very happy on it!

Netjes geregeld

Correcte wijze van werken

Service Gericht

Het proces van bestellen tot levering is wellicht niet vloeiend verlopen, maar de medewerkers hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat ik de verschillende documenten ontvang. Ze staan open voor de feedback om hiervan te leren, vandaar vier van de vijf sterren.

Makkelijke bestellen en zeer snel ontvangen

Verder niks op aan te merken.

Prefect geregeld

Alles prefect geregeld van het begin tot de aflevering van het vignet.

sticker snel ontvangen

De sticker voor Frankrijk had ik rechtstreeks aangevraagd n niet ontvangen. Nu is dat in Corona tijd geen onoverkomelijk probleem, maar achteraf had ik die beter ook via vignetbestellen kunnen doen.

Uitstekend.

Direct bevestiging ontvangen. Na enkele dagen via post al bewijs van aankoop met voorlopige sticker. Na anderhalve week de raamsticker vanuit Franlrijk in de bus.

Super snel

7 Hollandse Kade