Bestellen ging prima

Maar belachelijk dat ik voor 1 dag in Zwitserland een vignet voor een jaar moet kopen

In één woord top!

Duitse milieusticker besteld. Voglende dag binnen. Zeer accurate en vriendelijke klantenservice. Ze hebben kwaliteit hier in hoog vaandel staan. Grote klasse. Ga zo door. Zeker tot de volgende keer.

Snel en eenvoudig

Snel en eenvoudig

Alles ging vlot een snel

Vlotte reactie

Er wordt snel geleverd.

Doen wat er is beloofd

Makkelijke bestelling, snelle levering. Zou klantvriendelijke zijn om een link te maken voor bestelling als NKC lid met korting

Handig

Anders ging ik naar de anwb winkel maar dit werkt ook prima. Iets duurder en voor twee vignetten twee keer handelingskosten. Dat lijkt me niet nodig.

duidelijke presentatie, prima service

snel, duidelijk en accuraat

Geweldig zonder problemen

Bij het aanvragen was ik enigszins aan het twijfelen. Ik ben blij dat ik het toch heb doorgezet, want het was in één woord GEWELDIG. VignetBestellen was zeer duidelijk en ik werd uitstekend geïnformeerd. Wanneer ik weer een vignet moet bestellen, zal ik het zeker weer door VignetBestellen laten doen. Met veel DANK !!!!!!!!!!!!!!!!!

Snel en adequaat

Eenvoudig om iets te bestellen. Snelle levering

Eenvoudig om iets te bestellen. Snelle levering. Gewoon goede service.

Super handig en super snel

Aan het eind van de dag besteld en de volgende dag al in huis!

Super service

Binnen 1 dag thuisgestuurd

eenvoudig te bestellen en correcte levering, per e-mail en of per post

Betrouwbaaren snel

Volgende werkdag vignet in de post, perfect op tijd voor de reis.

Handig

Alles correct

Super goed en snel

Altijd goede ervaringen

zoals aangeboden, en perfect gedaan

precies zoals besteld, kan niet beter

Snelle service, klantgericht

Na bestelling snelle reactie, gevolgd door bestelling in Frankrijk. Met geleverde stukken goede oplossing tot definitieve vignet geleverd werd

Was wat laat met bestellen...toch nog tijdig kunnen vertrekken door de geboden service. Ze garandeerde me een tijdige levering en zijn de belofte na gekomen. Perfect!!

Prima en snel

Snelle service, vignet was op tijd

Snelle levering.

Volgende Keer bestel ik hier weer een vignet

7 Hollandse Kade

Abcoude 1391JD