Oke

Als het goed is ontvang ik het morgen ??

Prima website, snelle levering, eenvoudige betaling

Duidelijk aangegeven op de website wat ik nodig had en wat er gebeuren moest. Betaling ging gemakkelijk en ik had de tijdelijke milieusticker de volgende ochtend al in mijn mailbox. Goed geregeld jongens!

Het aanvragen is een fluitje van een cent

Niet om het één of ander maar je komt wel eens sites tegen waar je e,e,a, op moet gaan invullen om iets voor elkaar te krijgen cq te bestellen waar ik soms bij denk dat wat minder geletterden of bejaarden met beperkte PC kennis hier nooit gaan uitkomen. Deze site heeft dat gelukkig niet, houden zo. prima wel vraag ik me af of ik de juiste sticker krijg omdat ik de differentiatie LPG niet ben tegengekomen en vraag me dan wel af of de Franse autoriteiten hier uitkomen. we gaan het zien groet Ik ben 2x door Vignetbestellen benaderd a. ivm dat er voor gezorgd gaat worden dat ik de juiste sticker ga ontvangen en b. na het bestellen als antwoord op mijn vraag. uitstekend geholpen bedankt.

SUPERRRR

Ik heb een franse milieusticker voor mijn ouders besteld. Alles is vlot verlopen, van betaling tot levering. Ontzettend snelle checkout, aanrader!

Goede service, snelle levering

Ik kreeg snel reactie op mijn vragen via WhatsApp waardoor ik nog op tijd het Zwitserse vignet binnen heb gekregen en gerust op reis kon gaan. Ik raad deze site aan omdat ik snel en heel vriendelijk geholpen ben.

Geen eerdere factuur te vinden dus maar gemaild.

Betaald milieusticker 4,21 euro en service kosten 15,74 euro. Inmiddels een reactie dat het bedrag van de Vignette Crit'air zal worden gecrediteerd. Grote vraag is, dit inclusief service kosten. Dus vandaar even wachten op de terug storting. Inmiddels ruim 10 euro retour, waarvoor dank.

7 Hollandse Kade

Abcoude 1391JD